Hotel & Restauration

Hotel og Restauration

Værdiskabende IT-løsninger til hospitality branchen

EN SKRÆDDERSYET IT-LØSNING TIL DIN FORRETNING
RAW IT har over 9 år opbygget en stor erfaring med rådgivning og installation til hoteller, konferencecentre og restauranter i både Danmark samt i udlandet. Vores fokus er at sikre gæsteoplevelsen, og derved styrke driften og resultaterne. 

I forbindelse med rådgivning, kan vi foretage en analyse   af eksisterende netværk, IT-systemer samt klarlægge, hvilke IT-besparelser der er at hente. Vi har skræddersyet IT-infrastrukturer og eksekveret det for hoteller, som enten skulle opføres, renoveres eller have opdateret deres IT-systemer og netværk. 

Det er naturligvis essentielt, at IT-infrastrukturen kører i døgndrift på hoteller, og her kan vi assistere med at drifte, overvåge og supportere jeres IT. Vi tilbyder muligheden for 24 timers IT-support på alle projekter og aftaler. 

STABILT OG SIKKERT WIFI
Vi leverer sikkert og stabilt WiFi, således at din internetdækning kan sikre en god brugeroplevelse for dine gæster. Vi laver en survey analyse af, hvilke vægmaterialer lokalerne består af og sætter accesspunkterne op, hvor der er behov for det.

WiFi fra RAW IT indeholder adskillige funktioner, såsom Gæste WiFi, Location analytics og Heat Maps, hvor du kan få en dybere indsigt i dine gæsters brugeradfærd.

Det giver dig indblik i, hvor og på hvilke tidspunkter dine gæster befinder sig. Du kan bruge det til at optimere dine bemandingstider i receptionen og restauranten m.m. Samtidigt kan du benytte det til at optimere din indretning, og se om du kan optimere dit salg og kundeoplevelsen.

CAPTIVE PORTAL
Benyt din Gæste Wi-Fi til digital marketing med Captive Portal. Her har din gæst mulighed for at udfylde deres oplysninger, før de logger på, hvor de godkender, at det må bruges til marketing. Det kan være oplysninger såsom navn og e-mail, som efterfølgende bruges til marketing herunder nyhedsbreve.

TV-KANALER
IP Tv-kanaler er der kanaler til enhver smag – om det er nyheder, sport eller en god film, giver det gæsterne mulighed for at koble af og bliver underholdt. Med Otrum Mirage er det muligt at danne sig et overblik over, hvilke Tv-kanaler som bliver brugt mest og dermed spare de kanaler væk, som ikke bliver set.

OTRUM Mirage
Vi tilbyder et Cloudbaseret Tv-system, som giver dig mulighed for at selv at designe Tv-menuen. Tv-systemet giver dig mulighed for at skabe mersalg og for at øge kommunikationen og kundeservicen til gæsterne. Der kan f.eks. stå oplysninger omkring morgenbuffeten, restauranten, seværdigheder etc., eller brug det til at få profit ved at promoverer jeres produkter, services eller kampagner på Tv-menuen.

OtrumCast
Det giver gæsten mulighed for at streame sit eget indhold sikkert og direkte fra smartphonen, tabletten, iPad eller PC’en til tv’et. Det giver et væld af muligheder inden for film, tv-serier og musik, og på den måde kan gæsten selv styre hele showet.

Med denne hospitality version er hvert værelse er udstyret med sin egen kode, som gør, at gæsten ikke kan streame til naboværelset. Derudover logger den ud, når gæsten går fra værelset. Den næste gæst vil derfor ikke være i stand til at se videre på den forrige gæsts streamingtjeneste.

Når du får installeret OtrumCast, kan du skære ned på Tv-kanalerne, da flere gæster benytter sig af deres egne streaming tjenester. Det giver gæsten mulighed for at se videre på den eventuelt påbegyndte serie hjemmefra, hvilket igen kan give gæsten en mere hjemlig følelse.

INFOSKÆRME
Med RAW Signage kan hoteller og restauranter nemt videreformidle informationer til gæsterne, skabe mersalg på gangarealerne, elevatoren og receptionen, eller det kan bruges til booking af mødelokaler.  
Skærmene fås i flere forskellige størrelser, og kan bruges til f.eks. at vise morgenbuffeten eller reklame for services, produkter eller for seværdigheder.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe med at rådgive, installere og drifte din: IT-driftNetværkWi-FiOffice 365RAW SignageKrypteret mailsRAW BackupOvervågningBetalingsterminalDCCTv-løsninger, Tv-kanaler, Infokanal og OtrumCast.

Vi står til rådighed med 24 timers IT-support, 365 dage om året.

Services

Hosting

Få en hostingløsning med fysiske servere eller migrering til Cloud.

IT-Drift

Vi kan stå for din IT-drift, med 24 timers IT-support.

WIFI

Få fuld internetdækning, samt Location analytics og Heat maps.

NETVÆRK

Her kan du optimere produktiviteten, sikkerheden og skalerbarheden.

RAW BACKUP

Få automatiseret back-up, og gendan tabte filer på få sekunder.

SIKKER MAIL

Få krypteret mails og undgå phishing eller at en tredjepart læser med.

RAW SIGNAGE

Brug digital skiltning til informationer eller kampagner og skab mersalg.

Overvågning

Føl dig tryg og benyt dig af de mange AI funktioner.

Office 365

Få installeret Microsoft Office: Word, Excel, Teams, PowerPoint m.m.

Kortterminal

Få faste- og trådløse kortterminaler, som er nemt at integrere.

DCC

Tjen penge når udenlandske kunder betaler i egen valuta.

TV løsninger

Optimer gæsteoplevelsen med en skræddersyet tv-løsning.

TV-løsninger

Infokanal

Design din egen infokanal og informer gæsten eller vis kampagner.

TV kanaler

Få et bredt udvalg af tv-kanaler alt lige fra nyheder, film og sport.

Otrumcast

Giv gæsten mulighed for at streame deres eget indhold.