RAW SIGNAGE

/
/
RAW SIGNAGE

SKAB MERE FORRETNING MED Infoskærme

Digital signage giver dig store muligheder OG KAN OPTIMERE DINE RESSOURCER

Kender du det, at du lige har printet et hav af papirer med informationer på. Da de skal sættes op, opdager I, at der er en slåfejl. Nu skal de kasseres og nye skal printes. Det er både tidskrævende, irriterende og dyrt. Det er her RAW Signage kommer ind i billedet.

RAW Signage er et enormt brugervenligt informationsprogram, som kan eksponeres på alle de informationsskærme du ønsker. Vi kan levere skærmene i alle størrelser, lige fra små ’elevatorskærme’ der kan informere om morgenmad, happy hour og wifi kode, til store receptions- og butiksskærme, der kan informere om vejrudsigten, cykeludlejning og  weekendtilbud. 

CENTRALSTYRET

Med få klik kan din virksomhed have mulighed for, at informere kunder og samarbejdspartnere om, hvad der rører sig lige netop i din virksomhed – uanset om I er et hotel, en ejendomsmægler, butik eller restaurant, måske en institution eller et fitnesscenter. Med RAW Signage kan du skræddersy nyheder og informationer, så du kommer bredt ud med budskabet. Skab blikfang med logo, informér med billeder og videoer og skift udtryk, så ofte det passer dig.

CLOUDBASERET

RAW Signage er 100% cloudbaseret, hvilket betyder, at alt lagres i skyen, så mængden og mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser. Ligeledes betyder det, at man som oprettet bruger kan logge på programmet, fra hvilken som helst platform og derved redigere i indholdet nemt og hurtigt.

DIGITAL SIGNAGE TIL MARKETING OG SALG

  • Promover produkter
  • Cross- og up-selling direkte til kunderne i butikken
  • Forbedret kundeoplevelse – tilbyd underholdende og informativt indhold og formindsk kundernes oplevelse af ventetid. 
  • Information – del opdaterede nyheder med dine kunder /gæster
  • Reklame – sælg skærmtid og plads til tredjeparts annoncør 
  • Digital vejvisning – her kan en touchskærm være oplagt

LØBENDE OPDATERINGER

Med RAW Signage er der ikke nogen portal eller server der manuelt skal opdateres – alt bliver klaret online og uden nedetid. Faktisk lægger du slet ikke mærke til, når der løbende sker opdateringer. Det er noget der sker helt automatisk, så programmet hele tiden er den nyeste udgave og er helt opdateret.

PRØV 30 DAGE GRATIS

Har du allerede infoskærme som ikke er centralstyret? 
RAW Signage kan nemt integreres på alle infoskærme, så hvis du/I i forvejen har infoskærme, som ikke er centralstyret, kan vi klart anbefale at få dette gjort. Det er tidsbesparende, og det gør, at I hurtigere kan ændre indholdet på jeres infoskærme.

Er infoskærme et nyere tiltag i din forretning? Så kontakt os i dag, og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer ud og sætter infoskærmene op, og hjælper dig i gang med at benytte vores brugervenlige program. 

Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud på hvordan vi kan hjælpe jer. 

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Prøv en måned gratis – vi er ret sikre på, at det er noget for jer.

Hvad kan Digital signage gøre for dit salg?

Øget aktivitet

Digital signage giver 400% mere blikfang end statiske displays, og 8 ud af 10 kunder indrømmer, at de er gået ind i en butik, fordi digital signage har fanget deres opmærksomhed.

flere Impulskøb

David Bawarsky, en autoritet indenfor IT, angiver at 19% af befolkningen i USA, har foretaget et impulskøb pga. digital signage.

markedsvækst

Nye rapporter redegør for, hvordan mange brands oplever en markant øget vækst efter de har implementeret digital signage - virksomheder er vækstet med helt op til 33 %.

Få en demo

klar på 5 min

Få en guided tour i vores system og vær klar på 5 min.

Virker på alle skærme

Om du har en smart skærm eller en monitor, så virker vores løsning nemt og enkelt på dem alle