Overvågning

/
/
Overvågning

Overvågningskamera udendørs og indendørs

SMART KAMERA – MERE END BARE ET KAMERA
Få et overvågningssystem der er nemt, hurtigt og sikkert. 

Ingen tunge serverinstallationer, det hele styres via internettet. Det er utrolig nemt at implementere, konfigurere og styre. Vores kameraer giver pålidelig sikkerhed, og værdifulde forretningsmæssige indblik til organisationer af enhver skala.

RAW IT kan forsyne dig og din virksomhed med overvågningskameraer til både udendørs og indendørs brug. Overvågningkameraerne optager i en høj billedekvalitet både i dagslys og mørke. 

CENTRALISERET CLOUD MANAGEMENT
Det er nemt, sikkert og brugervenligt at navigere rundt i overvågningen. Alle kameraerne kan styres hvor som helst, uden behov for ekstra software. 

SIKKERHED
Kameraerne indeholder automatisk SSL certifikater, hvor dataen er krypteret. 

ALT I ÉN
Med denne videolagring og kraftfulde hardware, er der ingen grund til at have en NVR (harddisk optager) eller ekstra analytiske redskaber. 

 

HEAT MAPPING OG OBJEKT DETEKTERING
RAW IT overvågningskamera er mere end bare overvågning. Du kan nemlig tracke data ved hjælp
af heat mapping og objekt detaktion. Funktionerne kan bruge til:

 • Målgruppe 
  Bedre indsigt i din målgruppe og deres brugeradfærd
 • Up-selling
  Track brugeradfærden og optimer din indretning
 • Optimer bemandings planlægning
  Få indsigt i hvor meget trafik der er, og på hvilken tid. 
 •  Sikkerhed
  Din virksomheds sikkerhed og din målgruppes persondatapolitik
Vores kameraer er i et stilrent og minimalistisk design. Vi monterer og installerer kameraerne i din virksomhed. Det eneste du skal gøre er, at overvåge kameraerne og evt. udnytte de ekstra funktioner. 
   
Se din virksomhed igennem en ny linse og kontakt os i dag. Få et uforpligtende tilbud på dit behov. 
 

Hvad kan vores overvågning gøre for dig?

Forstå din Målgruppe

Få en indsigt i hvem din målgruppe er, hvilken kundeadfærd de har, og brug det til at optimere din kundeoplevelse.

Optimer ressourcerne

Med heatmap kan du finde ud af, hvor dine kunder befinder sig og på hvilke tidpunkter. Det kan du bruge til f.eks. at optimere bemandingstiderne.

Sikkerhed

Med overvågning har du mulighed for, at sørge for din virksomheds sikkerhed. Samtidig er dine kunder / gæster også sikret ift. persondataloven.

mere end sikkerhed

Få kameraer med en kraftig indbygget processor til at analysere video og give værdifuld indsigt, uden at skulle sende disse videofiler til skyen eller en lokal server.

people-counting_optimized.jpg
Bevægelses heat map

Se lynhurtigt trafikken i en butik, eller hvor hotellets gæster mødes i lobbyen. Heat mappet kræver kun en lille mængde metadata, hvor almindelige videofiler er store og kræver meget tid, for at kunne vise det samme.

Objektdetektion

Lær hvilke displays eller skærme i butikken der tiltrækker de fleste kunder, eller hvor mange folk kom på kontoret sidste torsdag. Evnen til at opdage folk, ved at bruge en computers syn, øger nøjagtigheden over tid gennem maskinindlæring, og vil give dyb forretningsindsigt, som tidligere kun var muligt med omfangsrige servere.

Beskyttelse af personlige oplysninger

Alle Meraki’s-analysefunktioner er anonymiserede for at sikre privatlivets fred, mens de stadig leverer intelligens. F.eks. at du ved, at en kunde trådte ind i din butik kl. 3:38, men ikke at hun hedder Sarah.

Nemt, hurtigt og sikkert

Hvis du er glad for dashboards og gerne bare vil kunne logge på et sted for at styre alle dine kameraer, og som en bonus også kan styre din wifi og switches, så er dette løsningen for dig. Med Merakis løsning kan du nemlig nemt koble overvågningen, wifi’en, switches og analythics sammen til en løsning, og få det fulde overblik over din virksomhed, gæster og kunder.

Centraliseret Cloud Management

Meraki dashboardet giver en sikker overvågning og styring af alle dine kameraer fra hele verden, ingen ekstra software kræves.

Krypteret overvågning

Kameraerne køber automatisk offentligt underskrevne SSL-certifikater, og alle Meraki-management data er altid krypteret som standard.

Alt er med i kassen

Med videolagring og kraftig hardware er der ikke brug for en NVR eller ekstra analysepakker.