Microsoft 365

/
/
Microsoft 365

Optimer arbejdet med Microsoft 365

Får du brugt det fulde udbytte af din Microsoft 365? Det er oftest kun de mest kendte skrivebordsprogrammer, såsom Word, PowerPoint og Excel, der bliver brugt i virksomheder. Men Microsoft 365 indeholder langt flere værktøjer, som kan være med til at effektivisere dine arbejdsprocesser.

OPTIMER DIN VIRKSOMHEDS ARBEJDSPROCESSER MED MICROSOFT 365

Det er en komplet og intelligent løsning, som giver dig mulighed for at styrke dit team, beskytte din virksomhed og forenkle it-administrationen.

Microsoft 365 gør det nemt at arbejde både kreativt og effektivt. Uanset om du vil skrive, regne eller skabe flotte præsentationer, så finder du alt hvad du har brug for.

RAW IT tilbyder alle de velkendte Microsoft Office programmer: Word, Excel og PowerPoint, samt en masse ekstra værktøjer, som kan hjælpe dig og din virksomhed til at optimere og effektivisere jeres interne samarbejde.

Endnu en nyttig funktion ved Microsoft 365 er, at programmerne opdaterer automatisk, så du og dine kollegaer altid er opdateret med de nyeste funktioner, hvilket sparer jer tid og sikrer, at I altid kan åbne hindandens dokumenter.

MED MICROSOFT 365 FÅR DU

VI TILPASSER EN LØSNING TIL DIT BEHOV
Vi rådgiver og vejleder dig og din virksomhed, så I kan blive dækket ind efter jeres behov. 

Microsoft 365 har en stor fleksibilitet, hvor det er muligt at tilføje og fjerne brugere og programmer efter jeres behov. Kontakt os I dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer. 

Microsoft 365 gør hverdagen nemmere

Microsoft 365 gør det nemt at arbejde både kreativt og effektivt. Uanset om du vil skrive, regne eller skabe flotte præsentationer, finder du alt, hvad du har brug for. Med OneDrive kan du desuden gemme filer i skyen, hvilket giver dig adgang til alt dit indhold, hvor end du er.

Før dine idéer ud i livet

Få den verdensdækkende standard for skrivebordsprogrammer som Word, Excel og PowerPoint med flere. Få vist og redigér indhold på tværs af alle dine enheder, inklusive mobilapps til Windows-pc’er, MacOS, iOS og Android.

Bliv ringet op af en rådgiver og
hør mere om Microsoft 365