Få en sikker og fleksibel hostingløsning

Microsoft Azure

/
/
/
Microsoft Azure

Med cloudløsningen Microsoft Azure kan din IT-infrastruktur blive mere fleksibelt, reagere hurtigere på de skiftende muligheder i IT-miljøet og reducerer omkostningerne.

Hvad er Microsoft Azure ?

Microsoft Azure er infrastruktur i skyen, som gør det nemt for dig at administrere applikationer og cloudtjenester på et globalt plan. Få en topsikker og stabil drift med Microsoft Azure.    

Hvorfor vælge Azure?

Microsoft Azure gør det muligt for dig at skrue op og ned for kapaciteten, så det passer til din virksomheds behov, og du kun betaler for dit forbrug. Det er dermed en fleksibel og økonomisk fordelagtig løsning for din virksomhed.

Azure er ideel for små til større virksomheder. Kapaciteten kan hurtigt skaleres til andre lande, ved at få applikationer og tjenester på et eller flere af Microsoft’s driftstabile datacentre rundt i verden. 

Understøtter Azure din virksomheds platform?

Azure kan bruges på alle dine enheder. Du kan udvikle og integrere applikationer og services og køre dem fra skyen eller lokalt. Det understøtter en hel del platforme og værktøjer – om du bruger Windows, SQL server, Oracle, Java og Linux, så kan dine applikationer spille sammen med Azure.

Standardisering, automatisering og skalering er tænkt ind i alle Azures løsninger, så din virksomhed hurtigt kan eksekvere applikationer og tjenester, imens compliance og standarden for andre arbejdsmetoder bliver holdt ved lige.

Derfor skal du vælge Azure

Er Microsoft Azure et sikkert valg?

Azure er en compliant løsning, der lever op til GDPR- og IT krav, samt overholder standardiseringer.

Hvorfor vælge RAW IT som jeres samarbejdspartner?

Det skal I heller ikke nødvendigvis, men vi tilbyder gerne en uforpligtende snak om, hvilken hosting løsning der passer bedst til dit og din virksomheds behov og ønsker. Vi er Microsoft partner og har stor erfaring med implementering og vedligeholdelse af Azure.

Bliv ringet op af en rådgiver og
hør mere om Microsoft Azura