Sikker mail

/
/
Sikker mail

opfyld gdpr reglerne med krypteret mails

HVORFOR SKAL DU SENDE MAILS KRYPTERET?
Når du sender et brev med postvæsnet, så er postbuddet forpligtiget til, at sørge for, transportere det fortroligt fra afsender til modtager, og sikre, at der ikke er nogen som læser med undervejs.
Når du sender en mail via internettet, så er der ikke nogen der sørger for, at sikre din mail, så den forbliver fortrolig for uvedkommende. 

Persondataforordningen eller blot GDPR, som er den engelske forkortelse for forordningen (General Data Protection Regulation) kræver, at man sender mails sikkert via internettet.

HVORNÅR SKAL DU SENDE KRYPTERET MAILS?
Din mail skal sendes sikkert, når det indeholder personfølsomme eller fortrolige oplysninger. Det er oplysninger som f.eks. fagforeningsmæssige forhold, helbredsoplysninger, CPR nr. osv. Se Datatilsynets oversigt over hvilke oplysninger, som er gældende.

Når din mail indeholder ikke-personfølsomme oplysninger, såsom kontaktoplysninger, interesser, gæld, CV og ansøgninger, så er der ikke krav om, at man skal sende mails krypteret. Oplysningerne er dog stadig underlagt forordningen, og skal derfor opbevares sikkert.

 

SIKKER LEVERING AF E-MAILS MED DMARC, SPF OG DKIM
Falske e-mails, phishing efter data, spamfiltre, blacklisting og manglende modtagelse af mails – det er alt sammen noget du skal sikre, når du sender e-mails og nyhedsbreve. Det gør du ved, at få integreret et sikkert mail system, som kan filtere dine mails.  Datatilsynet ser, at man som virksomhed fokuserer på SPF, DMARC & DKIM, hvor det for nogle virksomheder er et lovkrav. Det er en verificering om, at mailen sendes og modtages fortroligt.

HVAD GØR VI FOR AT KRYPTERE DINE MAILS?
Vi beskytter dine mails med MailSentry E-mail Security, som er den professionelle spam- og e-mail malware filterløsning, hvilket gør, at virksomheder der samarbejder, kan stole på hinanden. Der anvendes analysevektors til at scanne signaler og filtrerer spam uden problemer, ud af din virksomheds indbakke.

Vi bruger en hel række teknologier til at registrere og blokere spam malware og ransomware trusler før, de når ind til dit IT-system gennem ondsindede e-mails. Vores avancerede teknologi kan bekæmpe denne form for svig. Herunder ser du, hvad du med vores krypteret mail løsning bliver beskyttet imod. 

Hvordan virker det?

Spam & virus filtrering

Mails bliver scannet og filtreret for virus og spam.

DANSK SCANNING & SUPPORT

Du får et dansk udviklet produkt med dansk support.

Understøtter SPF, DMARC og DKIM

De nyeste og stærkeste teknologier er til rådighed, så du kan minimere risikoen for phising.

alle e-mail programmer

Interagerer med alle e-mail programmer, også Cloud-løsninger som Office 365.

CPR FILTRERING af udgående trafik

Med CPR Bounce option kan du blokere for afsendelse af CPR numre via almindelig e-mail,

Trussel beskyttelse

Med dette ATP filter beskytter du din organisation mod forsøg på phishing & CEO fraud.

Lokal trussel intelligens

Intelligens fra CSIS Security gør det muligt, at identificere og minimere lokalt orienterede angreb.

Modtages fortroligt

Du kan definere, at dine mails kun må sendes med Forced TLS (1.3) såfremt TLS kan garanteres hele vejen frem til modtageren.