WiFi

/
/
WiFi

STABILT WIFI giver glade kunder

FÅ DET BEDSTE INDEN FOR WIFI & NETVÆRK TIL DIN VIRKSOMHED

RAW IT er en førende leverandør af IT-løsninger, herunder trådløse netværksløsninger, og de tilbyder en række fordele for virksomheder og organisationer, der ønsker at opgradere eller forbedre deres netværksinfrastruktur.

En af de største fordele ved at vælge en WiFi- og netværksløsning fra RAW IT er vores lange track record med at levere pålidelige, sikre og effektive netværksløsninger til en bred vifte af kunder. Vores tekniske team består af erfarne specialister, der er i stand til at levere skræddersyede løsninger til at imødekomme specifikke virksomhedsbehov.

Vores løsninger er også kendt for deres høje grad af sikkerhed og pålidelighed. Vi bruger de seneste teknologier til at sikre netværkets integritet og beskytte mod trusler, der kan påvirke en virksomheds drift og omdømme. Det er især vigtigt i dagens digitale verden, hvor der er øget fokus på cybertrusler og datahacking.

En anden fordel ved at vælge os som din leverandør af WiFi- og netværksløsninger er, at vi tilbyder en bred vifte af produkter og tjenester til at imødekomme forskellige behov og budgetter. Vores produktsortiment omfatter alt fra trådløse access points og switches til komplekse netværksløsninger, der kan skaleres op eller ned efter virksomhedens behov. De tilbyder også professionel rådgivning og support for at hjælpe virksomheder med at vælge den bedste løsning til deres behov og budget.

Endelig vægter vi fremragende kundeservice og support som en af vores stærkeste sider som kommer vores kunder tilgode . Vi forstår, at en pålidelig og effektiv netværksløsning er afgørende for virksomhedens succes, og vi arbejder hårdt for at sikre, at vores kunder er tilfredse og får den hjælp, de har brug for, når de har brug for det.

I alt kan en WiFi- og netværksløsning fra RAW IT give din virksomhed pålidelig, sikker og skræddersyet netværksinfrastruktur, der kan hjælpe med at optimere din drift, øge produktiviteten og beskytte mod cybertrusler.

Et udvalg af de mange WIFI funktioner

heat maps

Heat mapping giver dig et visuelt overblik over, hvor din målgruppe befærder sig. Du kan nemt uploade dine etageplaner, så du på en let måde kan visualisere tendenser i, hvor dine kunder færdes mest over tid. Det giver dig mulighed for, at træffe mere informative beslutninger om, hvor meget personale der behøves, og om indretningen kan optimeres med f.eks. mersalg.

LOCATION ANALYTICS

Indbygget location analytics viser dig en detaljeret graf over, hvor mange fra din målgruppe der er forbipasserende, besøgende og loyale kunder. Location analytics lader dig følge målgruppens bevægelser rundt på dit hotel, butik eller virksomhed. Find hurtigt ud af, hvor dine gæster / kunder befinder sig, og på hvilke tidspunkter. Samle data til at drive dit salg endnu længere.

gæste wifi

Multi-user MIMO arkitektur til at understøtte flere klient enheder samtidigt • Slank og flot design • Isoleret, sikkert gæste Wi-Fi styret fra et dashboard • Enterprise grade sikkerhed og godkendelse • Layer 7 sikkerhed.

Bluetooth

De fleste Meraki AP'er leveres med en integreret Bluetooth-radio, der kan modtage eller broadcaste Bluetooth Low Energy (BLE) -beacons, hvilket muliggør problemfri integrering med tredjepartsapplikationer designet til, at interagere med batteridrevne eller bærbar Bluetooth-tags

Kom i gang med det samme

0% I RENTER

Få hele din nye løsning finansieret igennem os til 0% i rente over f.eks. 3 år. Så er der kun en fast månedlig betaling og ingen stor omkostning her og nu.

Nemt og enkelt

Vi gør det nemmere for virksomheder at kunne anskaffe sig nyt udstyr, så de kan følge med tiden og behovet.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om mulighederne, så kontakt os i dag og få et udforpligtende tilbud.

GLOSTRUP PARK HOTEL

Se filmen om Glostrup Park Hotels WiFi løsning, og se hvordan de har vendt deres forretning til at være en af de bedste hoteller med gæste WiFi. Det er med fuld dækning i alle værelser og med 100% dækning i alle møderum og offentlige områder.  

SØHUSET KONFERENCECENTER

Søhuset Konferencecenter ligger i de smukkeste omgivelser. Med store vinduespartier, så man kan følge med i årstidernes skifte, mere naturskønt konferencecenter er svært at finde. Søhuset Konferencecenter ønskede, at kunne levere mere end fantastisk beliggenhed og moderne arkitektur, og valgte derfor at få stabilt og sikkert WiFi fra RAW IT.