Transport & Logistik

/
/
Transport & Logistik

Bliv godt kørende med den rette IT-løsning

RÅDGIVNING OG SKRÆDDERSYET IT-LØSNING TIL TRANSPORT OG LOGITISK
Vi tilbyder rådgivning og værdiskabende IT-løsninger til transport og logistikbranchen, baseret på vores flere års erfaring, hvor vi har leveret IT-løsninger til shippingbranchen. 

Vi kan levere, installere og efterfølgende drifte hele IT-infrastrukturen, herunder netværk, WiFi, overvågning, telefoni, IT-sikkerhed, TV-løsning og meget mere. 

IT-driften af transport og logistik virksomheder, bør overlades til IT-kompetente eksperter, som med den rette erfaring kan give transport og logistik virksomhederne et sikkerhedsnet for den interne og eksterne kommunikation.

SIKKER KOMMUNIKATION OG DATAOPBEVARING
Der videreformidles fortrolige oplysninger, samt personfølsomme oplysninger inden for transport og logistik branchen. Det er derfor vigtigt, at mails krypteres, og at data bliver opbevaret sikkert.

Ifølge persondataforordningen skal personfølsomme oplysninger sendes som krypteret mails. Det kan være personlige oplysninger om jeres medarbejdere eller kommunikation omkring fortroligt last.  Det er her, vi integrerer et filter på indgående og udgående mails, hvilket gør, at I kan overholde GDPR reglerne. 

Lagring af fortrolige og personfølsomme dataoplysninger skal ligeledes opbevares sikkert. Det gør vi ved, at implementere en cloudløsning, så jeres data bliver opbevaret i skyen. Det er nemt, sikkert og kan skaleres efter jeres behov.

FÅ ET VISUELT OVERBLIK OVER JERES TRANSPORT/LOGISKTIK
Raw Signage er en effektiv løsning, som hurtigt kan viderformidle og opdatere jeres interne og eksterne kommunikation. Det kan anvendes til interne informationer ift. til medarbejderne om møder, frokost og informative oplysninger m.m.

Det kan også bruges til at få et “live” overblik over, hvor skibene / flyene / lastbilerne befinder sig, hvor de er på vej hen, samt hvilken last de transporterer. Det giver transport og logistik virksomheder et godt overblik over, hvornår transporten når frem til den angivede destination, på trods af forsinkelser i form af vejr, trafikkø og vejarbejde m.m.

Det er en centralstyret cloudløsning, som gør det nemt at administrere oplysningerne på skærmen. Med bare ét klik, kan informationerne på infoskærmene komme ud til alle jeres afdelinger i hele verden.

TV-LØSNING TIL SKIBE OG FLY
Vi leverer TV-løsninger til jeres passagerer eller besætning, hvilket omfatter TV-kanaler og OtrumCast, hvor de kan streame deres eget indhold.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe jer: IT-drift Netværk Wi-Fi Microsoft 365 RAW Signage Krypteret mails RAW Backup Overvågning.

Vi står til rådighed med 24 timers IT-support, 365 dage om året.

SERVICES

Hosting
Få en hostingløsning med fysiske servere eller migrér til Cloud.
Konferenceudstyr
Få det rette videokonferenceudstyr til dit mødelokale.
AV-udstyr
Få det rette AV-udstyr, som passer til din forretning.
IT-besparelser
Få en gennemgang af din IT-infrastruktur og opnå besparelser.
Overvågning
Føl dig tryg og benyt dig af de mange AI funktioner.
RAW SIGNAGE
Brug digital skiltning til informationer eller kampagner og skab mersalg.
Sikker mail
Få krypteret mails og undgå phishing eller at en tredjepart læser med.
IT-sikkerhed
Har du styr på din IT-sikkerhed? Beskyt din virksomheds dyrbare data.
Backup
Få automatiseret back-up, og gendan tabte filer på få sekunder.