TV løsninger

/
/
TV løsninger

Tv-løsninger som optimer gæsteoplevelsen

Den rette tv-løsning er ressourcebesparende og giver gæsterne en bedre oplevelse. Få tv-skærme, tv-menu, infokanal, tv-kanaler og Otrumcast, som imødekommer gæstens behov.

Nyt innovativt

tv-system

TV-systemet er fuldt ud cloudbaseret og giver dig en lang række fordele. Du får mulighed for at skabe eget design, menupunkter og vise praktiske informationer til dine gæster og meget mere. 

Gæsternes favorit indhold

Streaming

Giv hotel gæsterne mulighed for sikker streaming på Netflix, HBO, Youtube, Amazon prime m.m. Med denne hospitality løsning kan du spare penge på TV-kanaler og samtidig få glade gæster. 

Et bredt udvalg

tv-kanaler

Giv dine gæster mulighed for at vælge mellem TV-kanaler, som de har lyst til at se. Vi tilbyder et bredt og spændende udvalg af TV-kanaler med nyheder, sport og film. 

Informationer og kampagner

Infokanal

Giv gæsterne vigtige informationer på denne kanal. Det kan være hotel informationer, kampagner eller promovering af hotellet med en fængende video. 

Systemerne bliver automatisk opdateret

Med vores TV-løsninger er der ikke nogen portal eller server der manuelt skal opdateres – alt bliver klaret online og uden nedetid. Faktisk lægger du slet ikke mærke til, når der løbende sker opdateringer. Det er noget der sker helt automatisk, så programmet hele tiden er den nyeste udgave.

Bliv ringet op af en rådgiver og
hør mere om tv-løsningerne