Gør hvert ophold mindeværdigt med streaming

Streaming

/
/
Streaming

Giv dine gæster mulighed for at blive underholdt af deres yndlingsfilm, serier og kanaler fra deres egne enheder, så de kan føle sig hjemme, når de er væk hjemme fra. Tilbyd en skræddersyet underholdningsoplevelse og gør opholdet mere personligt og behageligt for gæsterne.

Gør det nemt for gæsterne at streame deres eget indhold

Vores løsning adskiller sig fra AirPlay og Miracast ved at tillade gæsterne at streame Netflix på deres hotelværelse, samtidig med at de kan bruge andre apps på deres enhed. Desuden giver det adgang til ubegrænset tilkobling af diverse enheder under hele opholdet.

Hvorfor vælge streaming ?

Implementering af streaming på hotellet giver gæsterne en personlig underholdningsoplevelse. Med ubegrænset adgang til et bredt udvalg af underholdning kan gæsterne vælge og se deres yndlingsfilm og serier m.m. via deres egne enheder, hvilket skaber fleksibilitet og tilfredshed. Denne løsning signalerer modernitet og differentierer hotellet fra konkurrenterne. Streaming styrker dermed gæstetilfredsheden, forbedrer gæsteanmeldelserne og skaber mindeværdige oplevelser for hver gæst.

"Hoteller der tilbyder streaming, gør det meget nemmere at rejse med familien - alle får, hvad de ønsker"
H. Reed

Features som
gæsterne elsker

Streaming får hotel gæsterne til at føle sig hjemme selvom de er væk hjemmefra. Det er en brugervenligløsning, som er sikker og fleksibel. 

Er Streaming et sikkert valg?

Af hensyn til sikkerhed er denne streamingløsning speciel designet til hotelværelser. Med en individuel godkendelsesproces gennem hver enkelt enhed og tv. Det sikrer at indholdet kun vises på den skærm, som tilhører det pågældende værelse. Når gæsten forlader værelset logges gæsten automatisk af og tv’et er nu klar til den nye gæst.

HVordan virker det?

Det er nemt og enkelt for gæsten at komme gang med streamingen

Chromecast-2.png

Log på wifi

Scan QR kode

Start streaming

Lav dit eget design

Lav branding af hotellet med logo og baggrundsbillede eller andet via den brugervenlige platform

Bliv ringet op af en rådgiver og
hør mere om streaming til hoteller