Jura

/
/
Jura

Få en skæddersyet IT-løsning til dit advokatkontor

RÅDGIVNING OG SKÆDDERSYET LØSNING TIL DIT ADVOKATKONTOR
Vi rådgiver om hvilke IT-løsninger, der er mest optimale for jeres advokatkontor med fokus på driftoptimering og effektivisering.          Vi kan levere, installere og efterfølgende drifte jeres IT, hvor vi tilbyder muligheden for 24 timers IT-support, på alle projekter og aftaler.

BLIV MERE EFFEKTIV MED DET RETTE NETVÆRK
Ved at få udarbejdet den rette IT-infrastruktur fra start, er det med til at strømline den daglige drift. Det indebærer, at du får den bedst mulige software og de bedste systemer, som er kompatible med dine arbejdscomputere og udstyr, samt at det opfylder dit advokatkontors specifikke behov.

CLOUDBASERET HOSTINGLØSNING
Få en Cloudbaseret hostingløsning, ved at migrere delvis eller hele din data til skyen. Det er en skalerbar løsning, hvilket gør, at du kan øge kapaciteten, når som helst, og kun betaler for det, som du bruger.

Det er en bæredygtig, skalerbar og effektiv løsning, hvor du undgår at skulle vedligeholde servere med den rette temperatur, eller risikere at de bliver udsat for vand- eller brandskade, hvilket kan beskadige din data. 

SIKKERT OG STABILT WIFI
Her går vi går ind og foretager en analyse af, hvilket byggemateriale dine kontorlokalers vægge består af, og tilfører accesspunkter til din WiFi, så du kan tilgå en stabil og sikker WiFi forbindelse på hele kontoret.

I takt med, at flere advokatkontorer lader deres medarbejdere arbejde hjemme, er det vigtigt, at vedligeholde IT-sikkerheden. Når medarbejderne benytter arbejdscomputeren på den private WiFi forbindelse derhjemme, er der en øget risiko for, at din data bliver eksponeret for ondsindet brug, som fx. cyberangreb.

RAW IT kan installere en krypteret VPN-tunnel, som gør, at medarbejderen kan tilgå advokatkontorets WiFi hjemmefra. På den måde sikrer du din data bedst muligt i forbindelse med hjemmearbejde. FÅ KRYPTERET MAIL OG OVERHOLD GDPR REGLERNE Der videreformidles en del fortrolige og personfølsomme oplysninger inden for det juridiske aspekt. Krypteret mails og sikker opbevaring af fortrolige data, er derfor en nødvendighed på et advokatkontorer. Ifølge persondataforordningen, skal personfølsomme eller fortrolige oplysninger sendes som krypteret mails. Derfor integrerer vi et filter på indgående og udgående mails, hvilket betyder, at I kan overholde GDPR reglerne. HAV ALTID EN BACKUP PLAN KLAR Det er altid en god idé at være på forkant med en back-up plan, da du aldrig ved, hvornår uheldet er ude. Det være sig menneskelige fejl eller Ransomeware angreb. Det kan du undgå, ved at få fortaget en backup af dine filer løbende. Med RAW Backup kan du lynhurtigt gendanne din data. INFOSKÆRME FORBEDRE DEN INTERNE KOMMUNIKATION RAW Signage er infoskærme, som kan bruges til booking af mødelokaler, videregive informationer omkring begivenheder, frokostmenu m.m. Det er et brugervenligt program, som er centralstyret via en Cloudløsning, hvilket gør det nemt, at administrere oplysninger på skærmen, uanset hvor I befinder jer. Kontakt os og hør, hvordan vi kan hjælpe jer med at få implementeret den mest værdiskabende IT-løsning til dit advokatkontor. IT-driftNetværkWi-FiMicrosoft 365RAW SignageKrypteret mailsRAW Backup og Overvågning. Vi står til rådighed med 24 timers IT-support, 365 dage om året.

SERVICES

Hosting
Få en hostingløsning med fysiske servere eller migrér til Cloud.
Konferenceudstyr
Få det rette videokonferenceudstyr til dit mødelokale.
AV-udstyr
Få det rette AV-udstyr, som passer til din forretning.
IT-besparelser
Få en gennemgang af din IT-infrastruktur og opnå besparelser.
Overvågning
Føl dig tryg og benyt dig af de mange AI funktioner.
RAW SIGNAGE
Brug digital skiltning til informationer eller kampagner og skab mersalg.
Sikker mail
Få krypteret mails og undgå phishing eller at en tredjepart læser med.
IT-sikkerhed
Har du styr på din IT-sikkerhed? Beskyt din virksomheds dyrbare data.
Backup
Få automatiseret back-up, og gendan tabte filer på få sekunder.