Kunst & Kultur

/
/
Kunst & Kultur

Få en skræddersyet IT-løsning til din udstilling

EN SKRÆDDERSYET IT-LØSNING TIL DIN UDSTILLING
RAW IT rådgiver og installerer skræddersyet IT-løsninger, som er værdiskabende for kunst og kulturbranchen. Det rette IT-set up bør overlades til IT-kyndige, som med den rette erfaring kan bidrage til; at sikre data, simplificere den digitale kommunikation og installere IT-løsninger til kunst- og museums udstillinger.

SIKKERHED
Når kunder kommer for at se en kunstudstilling eller besøge et museum, er der ofte værdigenstande, som har en høj værdi, hvilket kræver et professionelt overvågningssystem. I overvågningskameraerne fra RAW IT er der indbygget AI teknologi, dette kan hurtigt registrere og alarmere dig om mistænkelig adfærd i lokalerne.

HEATMAP
Overvågningskameraerne giver dig en Heatmap oversigt, som viser, hvor der har været mest aktivitet og på hvilke tidspunkter. Det kan bruges til at optimere kunderejsen og til at vurdere, hvor meget bemanding, der er behov for på diverse tidspunkter til sikkerhedsvagterne og billetsalg m.m. Det gør det nemmere for medarbejderne at lukke af, da de hurtigt kan tjekke på overvågningskameraerne, om der stadig er kunder 

IT-SIKKERHED TIL UDSTILLINGERNE
Det er vigtigt at sikre mailkorrespondancen om f.eks. transporten af værdifuld kunst eller historiegenstande, således at hackere ikke har mulighed for at følge med i, hvor genstanden befinder sig samt hvordan den transporteres. Det er derfor vigtigt, at få sikret dine mails med krypteret forbindelse, og ligeledes få sikret din data med et sikkert netværk og Wi-Fi.

CLOUDBASERET VIDEO INSTALLATIONER
Lav en videoinstallation enten i form af kunst eller historie. Faktisk er 80% af alle mennesker visuelt anlagt, hvilket vil sige, at de forstår, lærer og husker bedre i billeder og videoer. Det er derfor en god ide, at gøre budskaber til en oplevelse ved at bruge skærme, som installationer til at visualisere kunst eller historie. RAW IT tilbyder alt lige fra mindre skærme til større LED skærme.

Indholdet på skærmen kan du skifte, hvor end du befinder dig, da det er en Cloudbaseret løsning, hvilket gør det nemmere for dig at variere udstillingen.

FOTOKUNST
Med RAW Signage kan du nemt udstille og skifte din fremvisning af fotokunst. Her kan du med fordel få installeret ”The Frame”, som du kan bruge til video- installation eller fotokunst. Skærmen har en funktion, der er specialudviklet til at få maleriet/billedet til at se autentisk ud, som hvis der hænger et ægte maleri/billede. Du kan vælge mellem tre rammer, der alle har et minimalistisk og diskret design, som vil passe ind i alle indretninger.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at installere og vedligeholde IT på dit galleri eller museum: IT-drift Netværk Wi-Fi Microsoft 365 RAW Signage Krypteret mails RAW Backup Overvågning.

Vi står til rådighed med 24 timers IT-support, 365 dage om året.

Services

Hosting
Få en hostingløsning med fysiske servere eller migrér til Cloud.
Konferenceudstyr
Få det rette videokonferenceudstyr til dit mødelokale.
AV-udstyr
Få det rette AV-udstyr, som passer til din forretning.
IT-besparelser
Få en gennemgang af din IT-infrastruktur og opnå besparelser.
Overvågning
Føl dig tryg og benyt dig af de mange AI funktioner.
RAW SIGNAGE
Brug digital skiltning til informationer eller kampagner og skab mersalg.
Sikker mail
Få krypteret mails og undgå phishing eller at en tredjepart læser med.
IT-sikkerhed
Har du styr på din IT-sikkerhed? Beskyt din virksomheds dyrbare data.
Backup
Få automatiseret back-up, og gendan tabte filer på få sekunder.