Hotel & restauration

/
/
Hotel & restauration

Værdiskabende IT-løsninger til hospitality branchen

EN SKRÆDDERSYET IT-LØSNING TIL DIN FORRETNING
RAW IT har i over 9 år opbygget en stor erfaring med rådgivning og installation til hoteller, konferencecentre og restauranter i både Danmark og udlandet. Vores fokus er, at sikre gæsteoplevelsen, og derved styrke driften og resultaterne. 

I forbindelse med rådgivning, kan vi foretage en analyse  af eksisterende netværk, IT-systemer samt klarlægge, hvilke IT-besparelser der er at hente. Vi har skræddersyet IT-infrastrukturer og eksekveret det for hoteller, som enten skulle opføres, renoveres eller have opdateret deres IT-systemer og netværk. 

Det er naturligvis essentielt, at IT-infrastrukturen kører i døgndrift på hoteller, og her kan vi assistere med at drifte, overvåge og supportere jeres IT. Vi tilbyder muligheden for 24 timers IT-support på alle projekter og aftaler. 

STABILT OG SIKKERT WIFI
Vi leverer sikkert og stabilt WiFi, således at din internetdækning sikrer en god brugeroplevelse for dine gæster. Vi laver en survey analyse af, hvilke vægmaterialer lokalerne består af, og sætter accesspunkterne op, der hvor der er behov for det.

WiFi fra RAW IT indeholder adskillige funktioner, såsom Gæste WiFi, Location analytics og Heat Maps, hvor du kan få en dybere indsigt i dine gæsters brugeradfærd.

Det giver dig indblik i, hvor og på hvilke tidspunkter dine gæster befinder sig. Du kan bruge det til, at optimere dine bemandingstider i receptionen og restauranten m.m. Samtidig kan du benytte det til, at optimere din indretning, og se om du kan optimere dit salg og kundeoplevelsen.

CAPTIVE PORTAL
Benyt din Gæste Wi-Fi til digital marketing med Captive Portal. Her har din gæst mulighed for, at udfylde deres oplysninger før de logger på, hvor de godkender, at det må bruges til marketing. Det kan være oplysninger såsom navn og e-mail, som efterfølgende bruges til marketing, herunder nyhedsbreve.

TV-KANALER
IP TV-kanaler er kanaler til enhver smag – om det er nyheder, sport eller en god film, giver det gæsterne mulighed for at koble af og blive underholdt. Med Otrum Mirage er det muligt, at danne sig et overblik over, hvilke TV-kanaler der bliver brugt mest, og dermed spare de kanaler væk, som ikke bliver set.

OTRUM Mirage
Vi tilbyder et Cloudbaseret TV-system, som giver dig mulighed for selv at designe TV-menuen. TV-systemet giver dig mulighed for at skabe mersalg, og for at øge kommunikationen og kundeservicen til gæsterne. Der kan f.eks. stå oplysninger omkring morgenbuffeten, restauranten, seværdigheder etc., eller brug det til at få profit ved at promovere jeres produkter, services eller kampagner på TV-menuen.

OtrumCast
Det giver gæsten mulighed for, at streame sit eget indhold sikkert og direkte fra smartphone, tablet, iPad eller PC til TV’et. Det giver et væld af muligheder inden for film, tv-serier og musik, og på den måde kan gæsten selv styre hele showet.

Med denne hospitality version, er hvert værelse udstyret med sin egen kode, som gør, at gæsten ikke kan streame til naboværelset. Derudover logger den ud, når gæsten går fra værelset. Den næste gæst vil derfor ikke være i stand til at se videre på den forrige gæsts streamingtjeneste.

Når du får installeret OtrumCast, kan du skære ned på TV-kanalerne, da flere gæster benytter sig af deres egne streaming tjenester. Det giver gæsten mulighed for, at se videre på en eventuelt påbegyndte serie hjemmefra, hvilket igen kan give gæsten en mere hjemlig følelse.

INFOSKÆRME
Med RAW Signage kan hoteller og restauranter nemt videreformidle informationer til gæsterne, skabe mersalg på gangarealerne, i elevatoren og receptionen eller det kan bruges til booking af mødelokaler.
Skærmene fås i flere forskellige størrelser, og kan bruges til f.eks. at vise morgenbuffeten eller reklamere for services, produkter eller for seværdigheder.

HARDWARE OG SOFTWARE
Vi kan levere hardware og software til dit hotel. Det kan f.eks. være computere, keyboards, TV-skærme og POS terminaler, som kan benyttes til Visbook og andre POS systemer.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe med at rådgive, installere og drifte din:
IT-drift Netværk Wi-Fi Microsoft 365 RAW Signage Krypteret mails RAW Backup Overvågning. BetalingsterminalDCC,
Tv-løsninger, Tv-kanaler, Infokanal og OtrumCast.

Vi står til rådighed med 24 timers IT-support, 365 dage om året.

Services

Hosting
Få en hostingløsning med fysiske servere eller migrér til Cloud.
Konferenceudstyr
Få det rette videokonferenceudstyr til dit mødelokale.
AV-udstyr
Få det rette AV-udstyr, som passer til din forretning.
IT-besparelser
Få en gennemgang af din IT-infrastruktur og opnå besparelser.
Overvågning
Føl dig tryg og benyt dig af de mange AI funktioner.
RAW SIGNAGE
Brug digital skiltning til informationer eller kampagner og skab mersalg.
Sikker mail
Få krypteret mails og undgå phishing eller at en tredjepart læser med.
IT-sikkerhed
Har du styr på din IT-sikkerhed? Beskyt din virksomheds dyrbare data.
Backup
Få automatiseret back-up, og gendan tabte filer på få sekunder.

TV-løsninger

Infokanal
Design din egen infokanal og informér gæsten eller vis kampagner.
TV kanaler
Få et bredt udvalg af tv-kanaler med alt fra nyheder, film og sport.
Streaming
Giv gæsten mulighed for at streame deres eget indhold.
TV-system
Vores TV-system er 100% cloudbaseret, hvilket giver uendelige muligheder.
TV løsninger
Optimér gæsteoplevelsen med en skræddersyet tv-løsning.