TV kanaler

/
/
TV kanaler

Vi har alle tv-kanalerne til dine gæster

ALT LIGE FRA VERDENSKLASSE FILM, SPORT & NYHEDER
Du kender sikkert følelsen af når du rejser indlands eller udlands, på forretningsrejse eller ferie – når du så træder ind på hotelværelset, så er det rart at koble af og se sport, nyheder eller film.

Giv dine gæster mulighed for at vælge mellem de TV-kanaler, som de har lyst til at se.

Vi samarbejder både med Canal Digital og Viasat, hvilket gør os til en stærk udbyder på dette område, med vores brede udvalg af spændende TV-kanaler.

SPORT – Nyd de bedste udvalgte kampe fra Superligaen, Premier League, Serie A, Bundesligaen og Champions League. Vil gæsten se andet end fodbold byder Sportspakken også på håndbold, hockey, golf, basket samt Formel1.

NYHEDER – Her kan dine gæster blive fuld opdateret på nyheder. Få seneste nyheder fra både Danmark og resten af Europa og verden. 

FILM – Med V series & film med Viaplay får gæsterne adgang til en verden af underholdning. V series & film universet giver dig hele fem TV-kanaler med film og serier, og oveni får du adgang til Viaplay. Med Viaplay får du et stort udvalg af de bedste film, store danske og internationale serier og timevis af børneunderholdning.

TV-KANALER VIA FIBER
Ved at få TV-kanaler via fiber undgår du en høj startomkostning, da du ikke behøver en hovedstation og parabol – det hele fungerer digitalt og kører på eksisterende fiber. 

Du er sikret et hurtigt online signal, som ikke kan blive forstyrret af kraftige vindstød. Afhængig af hvor du er placeret rent geografisk kan vejrforholdende variere, hvilket kan påvirke en parabol og dermed signalet, som ikke kan ske med TV-kanaler via fiber. 
Med denne løsning er der desuden fuld fleksibilitet på valg af TV-kanaler. 

Vi kan varmt anbefale en kombination af de traditionelle TV-kanaler og vores andre TV-løsninger, som for eksempel vores Chromecast streamingløsning Otrumcast, samt vores cloudbaseret video-on-demand service Airtime.

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med at få implementeret en attraktiv TV-pakke til dine gæster. 

800px-TLC-Logo_2016.png
5842ab75a6515b1e0ad75b0b.png
al-jazeera-png-al-jazeera-logo-1431.png
SVT1_logo_2012.svg.png

Vi har hvad du søger

RAW IT er en tv udbyder af kanaler til hoteller, moteller, fængsler, hospitaler, arresthuse og boreplatforme. Herunder kan vi også tilbyde offentligvisning.

Vi har et bredt udvalg af tv-kanaler og vi kan sørge for at underholdningen er helt i top.

Kontakt os for mere information. 

Disney_Channel_Germany_Logo_2014.png
Kanal_5_logo_Danmark.png
Danish_TV_2_logo.png
viasport-logo-dk-34461f486ba8870697cb480dbe2649a4.png
bbc-world-news-logo-png-transparent.png
s49643g.png