Om os

/
Om os

"We make IT better"

Vores historie

RAW IT er en virksomhed, der blev grundlagt i 2011 af en gruppe IT-entusiaster med en passion for teknologi og innovation. Deres mål var at skabe en virksomhed, der kunne levere højkvalitets IT-løsninger til virksomheder og organisationer i alle størrelser.

Fra begyndelsen havde RAW IT særligt fokus på kvalitet og kundeservice, og de arbejdede hårdt på at opbygge et ry som en pålidelig og betroet IT-leverandør. Deres indsats bar hurtigt frugt, og virksomheden begyndte at vokse og tiltrække flere og flere kunder.

RAW IT’s team var altid opdateret med de nyeste teknologier og var ikke bange for udfordringer. De var kendt for deres evne til at udvikle innovative løsninger til selv de mest komplekse IT-problemer, og de investerede konstant i deres medarbejderes uddannelse og udvikling.

Virksomheden voksede hurtigt, og RAW IT udvidede sine aktiviteter til blandt andet at omfatte IT-Drift og support, Netværks Infrastruktur og Wifi, Hosting, Cloud backup, Cloud baseret tv-systemer med streaming, og RAW Signage. De var i stand til at imødekomme behovene fra kunderne og blev anerkendt som en førende aktør inden for IT-branchen.

RAW IT blev kendt for sin evne til at levere resultater og overgå kundernes forventninger. Virksomheden var mere end bare en IT-leverandør – de var en partner, der hjalp deres kunder med at opnå deres forretningsmæssige mål gennem innovative IT-løsninger.

I dag er RAW IT stadig en førende aktør inden for IT-branchen og fortsætter med at vokse og forvandle virksomheder og organisationers IT-landskab over hele Europa. Virksomheden har opbygget et ry som en pålidelig og betroet IT-leverandør, der er kendt for sin tekniske ekspertise, engagement i kvalitet og kundeservice samt evne til at opbygge tætte og langvarige relationer med deres kunder. Ydermere kan RAW IT bryste sig af at have modtaget Børsens Gazelle pris hele 4 gange i træk.

KUNDER
150 +

I hele norden

BØRSEN GAZELLER
1

Har vi modtaget siden opstart

Gns. svartid
30 sek.

Vores support står altid til rådighed

DU ER I GODT SELSKAB HOS OS

Fra lokal til international. Fra små til store virksomheder. Vi har fået æren af, at arbejde med disse enestående brands, og været partner med mange af dem lige siden deres begyndelse. 

1521050660509_optimized.png
DANGLE.png
DTU-LOGO_BlueGrey.png

SKI GODKENDT

RAW IT er SKI-godkendt til at byde på opgaver under 02.22 og 02.70 som indeholder, IT-konsulentbistand og -rådgivning, herunder eksempelvis softwareudvikling, projektledelse, systemintegration, databaser og IT-sikkerhed, samt AV og konference udstyr. Med denne aftale kan offentlige institutioner og organisationer nemt og effektivt købe disse tjenester af de virksomheder, der er blevet SKI-godkendt.

HVORFOR VÆLGE OS ?

Vi er der ALTID

Vi er der 24/7 hele året rundt og hjælper med support. Vores dygtige support team kan hjælpe jer, hvis et nedbrud sker og få jer hurtigt igang igen. Du kan regne med os, hvis uheldet er ude eller der er brug for support.

Det kan godt svare sig

Ønsker du at outsource en eller flere af jeres IT opgaver, så er vi klar til at hjælpe. Du kan spare penge på interne ressourcer, og få en bredere vifte af kompetancer ved at lægge opgaverne over hos os.

Kvalificeret mandskab

Alle vores folk får løbende den nyeste træning og certificering indenfor de forskellige områder, som vi dækker. Vi er hele tiden opdateret på de nyeste teknologier, hvilket kommer vores kunder tilgode.

De bedste produkter og services

Vi lægger ikke skjul på, at vi vil være de bedste, og derfor skal vores service og produkter også være det. Vi tilbyder derfor kun top produkter, som vi kan stå inde for. Vores kunder skal kun have det bedste.