Konferenceudstyr

/
/
Konferenceudstyr

Software og hardware til dit mødelokale

Vi kan leverer hardware og software til dit mødelokale.
Det er sikre løsninger, som er med til at optimere produktiviteten blandt medarbejderne og får dig til at fremstå professionelt overfor kunder og samarbejdspartnere. 

Videoløsning til mødelokalet

Med det rette videoudstyr er det muligt at få møder til at virke mere autentiske. På denne måde fremstår du mere professionelt i og med, at din lyd- og billedekvaliteten står knivskarpt. Samtidigt understøtter det din kommunikation –  herunder kropsprog, som har stor betydning for, hvordan dit budskab bliver modtaget.

Det er en videokonferenceløsning, som giver en autentisk og naturlig følelse til mødet. Med denne videoløsning får du:

  • Den bedste lydkvalitet. Det er den eneste USB video bar, som har patenteret NoiseBlock teknologi, hvilket fjerner distraherende lyde, som kan forstyrre dit møde.
  • Samtaler der finder sted i samme lokale, bliver med Acoustic Fence i et vist omfang ekskluderet i dit online møde. Kun lyd, som er defineret inden for et vist omfang inkluderes. Den har automatisk Framing indbygget.
  • Det gør, at Group Framing og automatisk Speaker Tracking fokuserer på vedkommende, som har ordet. Dette er en vigtig faktor for, at mødet føles mere personligt og naturligt. 

Med denne løsning kan du som virksomhed, være sikker på at fremstå knivskarpt til dit næste online møde.

Digital Whiteboard

Sig farvel til for lidt plads på note papiret, rodet whiteboards, lugten fra sprittusser – og sig hej til denne interaktive digitale whiteboard.

Få et interaktivt whiteboard med indbygget touchscreen – du kan få den portabel eller fastmonteret.

Et digitalt whiteboard har flere fordele end et normalt whiteboard. Her kan du få indholdet gemt direkte og dele det med deltagerne til mødet, hvilket tillader at opsummere møder nemt og enkelt.

Det fører til bedre samarbejde, udvider præsentationsevnen og er ideel for alle typer møder samt brainstorming. 

Skærme til dit mødelokale

Med RAW Signage tilbyder vi mindre bookingskærme, som hænger ude foran mødelokalet. Bookingskærmene kan interagere med office 365 bookingsystem, så du nemt og hurtigt kan booke direkte på touch screen eller Outlook, hvor andre deltager kan inviteres. 

Hvis du har brug for større TV-skærme som skal konfigureres med videokonferenceudstyret, så leverer og installerer vi også det. Her kan du dele dokumenter og præsentationer direkte fra computeren til TV-skærmen med click-sharing.

Få en TV-skærm med et minimalistisk udtryk eller ”The Frame”, som fungerer som et valgfrit maleri, når det er slukket, hvilket kan integreres som en del af indretningen til møderumslokalet.