Office 365

Få det bedste ud af office 365

FÅ FLERE MULIGHEDER MED OFFICE 365
En komplet, intelligent løsning leveret af Office 365 og Windows 10, som giver dig mulighed for at styrke dit team, beskytte din virksomhed og forenkle it-administrationen.

Office 365 gør det nemt at arbejde både kreativt og effektivt. Uanset om du vil, skrive, regne eller skabe flotte præsentationer, så finder du alt hvad du har brug for.

RAW IT tilbyder alle de velkendte Microsoft Office programmmer: Word, Excel og PowerPoint, samt en masse ekstra værktøjer, som kan hjælpe dig og din virksomhed med at optimere og effektivisere jeres interne samarbejde. 

Endnu en nyttig funktion ved Office 365, er at programmerne opdatere sig automatisk, så er du og dine kollegaer altid er opdateret med de nyeste funktioner, hvilket sparre jer tid og sikre at I altid kan åbne hindandens dokumenter. 

ARBEJD OVER ALT PÅ ALLE ENHEDER
Programmerne giver dig og din virksomhed mulighed for at arbejde mobilt. Det giver jer ressourcerne til at kunne arbejde når I er på farten. Med OneDrive kan du gemme dine dokumenter i skyen og hente dem ned uanset hvor du befinder dig. Dette gør det muligt at effektivisere jeres arbejdstid. 

MED OFFICE 365 FÅR DU


VI TILPASSER EN LØSNING TIL DIT BEHOV
Vi rådgiver og vejleder dig og din virksomhed, så I kan blive dækket ind efter jeres behov. 

Office 365 har en stor fleksibilitet, hvor det er muligt at tilføje og fjerne brugere og programmer efter jeres behov. Kontakt os I dag og hør hvordan vi kan hjælpe jer. 

Office 365 gør hverdagen nemmere

Office 365 gør det nemt at arbejde både kreativt og effektivt. Uanset om du vil skrive, regne eller skabe flotte præsentationer, finder du alt, hvad du har brug for. Med OneDrive kan du desuden gemme filer i skyen, hvilket giver dig adgang til alt dit indhold hvor end du er. 

Office 365 ideer idegeneration

Før dine idéer ud i livet

Få den verdensdækkende standard for skrivebordsprogrammer som Word, Excel, PowerPoint med flere. Få vist og rediger indhold på tværs af alle dine enheder, inklusive mobilapps til Windows-pc’er, MacOS, iOS og Android.

DanishEnglishNorwegianSwedish