Backup

/
/
Backup

Cloudbaseret backup

FÅ DIN BACKUP SIKKERT I SKYEN
Tab af elektroniske data koster både tid og penge. Med en cloudbaseret back-up kan du sikre, at du ikke mister dataSystemet er nemt at bruge, og kræver kun installering af et mindre program på din computer samt en internetforbindelse.

CLOUD LAGRING
Cloud løsningen frigør in-house datalagring. Virksomheder vil ikke længere kræve fillagring, databackup og softwareprogrammer der tager det meste af pladsen, da de fleste af dataerne vil blive gemt i eksterne sky-servere. Cloud frigør ikke kun in-house datalagring, men også ubegrænset plads i skyen.

UNDGÅ FEJL
Når du bruger egne servere, skal du købe mere hardware end du har brug for i tilfælde af fejl. I ekstreme tilfælde skal du kopiere alt. Når du flytter over til skyen undgår du overflødig serverkapacitet og modtaglighed for strømafbrydelser. Således tilføjer en migrering til skyen ikke kun tillid til systemet, men også at informationerne er konstant tilgængelige.

FULD SKALERBAR LØSNING
Raw Backup er en 100 pct. skalerbar løsning, som du løbende kan tilpasse din virksomheds behov.  Du kan skrue op og ned for server kapaciteten, og du betaler kun det du bruger. Ved at migrere til skyen så undgår du, at den ene server bryder sammen, og at den anden server bliver overbelastet. 

Ved at migrere din data til skyen kan din virksomhed spare penge på hardware løsninger og drift af mange servere. Med RAW Backup bliver du kun afregnet for det du bruger, og undgår hermed, at betale for ressourcer du ikke bruger. 

MED CLOUD FÅR DU
  • Fuldautomatiseret online backup
  • Dine data sikres mod tyveri, brand, vandskader osv.
  • Nemt at installere og opsætte
  • Kører på Microsoft Windows, Mac OS, Linux og Novell
  • Tager backup af VM-ware, Hyper-V, VEEM, Oracle, SQL, Exchange, filservere og mail konti
Få hjælp til vejledning og rådgivning til opstart og drift af online backup, Når Raw IT har hjulpet jer godt i gang, kan I altid benytte jer af vores 24 timers IT-support team, så er I godt kørende. 
 

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. 

Sikker Backup

Ved online backup sendes dine data til vores datacenter, hvor de gemmes ligeså længe du ønsker. Dataene overføres via en særlig forbindelse med samme høje grad af sikkerhed, som den banker bruger. Dvs. at dine data er beskyttet, og til enhver tid kun kan læses af dig. Systemet kan tage backup af både servere, stationære computere og bærbare pc’ere, og du betaler kun for den lagerplads du har brug for.

RAW BACKUP sikrer din virksomhed mod det værst tænkelige – tab af forretningsdata af enhver art. Backup komprimeres, krypteres og transporteres ud af huset via en sikker SSL-forbindelse til vores datacenter. Du slipper for indkøb af hardware og software til en lokal backupserver og vedligeholdelse af denne.