Kortterminal

/
/
Kortterminal

Nem at installere & mange betalingsmuligheder

Vi tilbyder dig betalingsterminaler, som kan integreres med dit kasseapparat IPP350, og trådløse betalingsterminaler WL250L, som du kan tage med hen til kunden. 

KortTerminal til kasseapparat IPP350

EN BETALINGSTERMINAL MED STOR KAPACITET

Den integrerede iPP350 betalingsterminal er designet til integration i kasseapparatet. iPP350 sikrer hurtig behandling af transaktioner, som gør, at køen minimeres til kassen  – til fordel
for kunder, ekspedienter og forretninger.

IPP 350-TERMINALER
Understøtter læsning af betalingskort og NFC-enheder, enten kontaktløst, med chip eller magnetstribe. Med Nets Technology software får du en sikker, pålidelig og brugervenlig løsning. iPP350 er designet ved brug af avanceret teknologi. Den er udstyret med farveskærm og indbygget kontaktløs betalingskortlæser, der er udviklet til at opfylde markedets højeste krav til hardwaresikkerhed (PCI PTS 3.X).

FLERE MULIGHEDER FOR INTEGRATION
Den integrerede iPP350-terminal er baseret på den gennemtestede integrationsprotokol, som Nets har leveret til de nordiske markeder gennem mange år. For at gøre det nemmere, at etablere integrationen, understøtter iPP350 integration til kasseapparater via USB, RS232 og Ethernet. Monteret på et stativ, kan Nets Integration iPP350, som en af de eneste betalingsterminaler, tyverisikres ved hjælp af det patenterede Kensington Lock system.

INTEGRERING MED DIT KASSEAPPARAT

INDLØSNINGSAFTALE EFTER DIT BEHOV
En indløsningsaftale omhandler hvilke korttyper du vil modtage, og er bindeleddet mellem kunders betalinger og din konto.

Få en indløsningsaftale med Teller igennem RAW IT. Vi sørger for, at du kommer godt i gang. Vores konsulenter kan hjælpe dig igennem processen, så du hurtigt kan tage imod betalinger.

Vi tilbyder også DCC & Surcharge, hvor du har mulighed for at tjene ekstra på tranaktionerne i din virksomhed. 

BESTILLING
Kontakt os i dag, og få et uforpligtende tilbud, der passer til dit behov. 

Betalingsterminaler med det du har brug for

Nemt at installere

Betalingsterminal IPP 350 kan nemt integreres med dit kassepapparat og betalingskonto. Ligeledes kan den trådløse WL 250 hurtigt forbindes til din betalingskonto.

Mange betalings muligheder

Med mobilen kan dine kunder betale med Apple pay. Mobilepay, Samsung pay, Google pay. Betal også med Mastercard, Visakort og den trådløse funktion.

Hurtige transaktioner

IPP 350 og WL250G er bygget på Nets teknologi. Transaktionerne er hurtige, hvilket kan være med til, at mindske lange køer og optimerer bruger oplevelsen.

trådløs betaling MED wl250g

MOBIL BETALINGSTERMINAL
Betalingsterminalen iWL250G er ideel til alle, som har brug
for at tage betalingsterminalen med hen til kunden. Mobile
iWL250G er en af markedets mindste og mest praktiske
betalingsterminaler. Den er udstyret med avanceret teknologi,
bl.a. farvedisplay med høj opløsning samt indbygget
kontaktløs betalingskortlæser. I Nets’ softwareløsninger er
sikkerheden, pålideligheden og brugervenligheden i top.

WL250G
understøtter læsning af chip, magnetstribe og NFC-kort samt NFC-enheder med kontaktløs funktion. Betalingsterminalen er designet så den opfylder markedets højeste sikkerhedskrav til hardware (PCI PTS 3.X). iWL250G fungerer effektivt og problemfrit, og batteriet med høj kapacitet sikrer lang driftstid. Betalingsterminalen kan nemt oplades med baseenheden.

FORDELE MED WL250

INDLØSNINGSAFTALE EFTER DIT BEHOV
En indløsningsaftale omhandler hvilke korttyper du vil modtage, og den er bindeleddet mellem kunders betalinger og din konto.

Få en indløsningsaftale med Teller igennem RAW IT. Vi sørger for, at du kommer godt i gang. Vores konsulenter kan hjælpe dig igennem processen, så du hurtigt kan tage imod betalinger.

Vi tilbyder også DCC & Surcharge, hvor du har mulighed for at tjene ekstra på tranaktionerne i din virksomhed. 

BESTILLING
Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud afstemt efter dit behov.