Sikkermail

Sikker mail

opfyld gdpr reglerne med krypteret mails

HVORFOR SKAL DU SENDE MAILS KRYPTERET?
Når du sender brev med postvæsnet, så er postbuddet forpligtiget til at sørge for at transportere det fortroligt, fra afsender til modtager, og at der ikke er nogen som læser med undervejs. 
Når du sender en mail igennem internettet, så er der ikke nogen som sørger for at sikre din mail, så den forbliver fortrolig for uvedkommende. 

Persondataforordningen eller blot GDPR, som er den engelske forkortelse for forordningen (General Data Protection Regulation), kræver at man sender mails sikkert via internettet.

HVORNÅR SKAL DU SENDE KRYPTERET MAILS?
Din mail skal sendes sikkert når det indeholder personfølsomme eller fortrolige oplysninger. Det er oplysninger som f.eks. fagforeningsmæssige forhold, helbredsoplysninger, CPR nr. osv. Se Datatilsynets oversigt over hvilke oplysninger, som er gældende.

Når din mail indeholder ikke-personfølsomme oplysninger, såsom kontaktoplysninger, interesser, gæld, CV og ansøgninger, så er der ikke krav om at man skal sende mails krypteret. Oplysningerne er dog stadig underlagt forordningen og skal derfor opbevares sikkert.

HVILKE MAILS SKAL KRYPTERES?
Falske e-mails, phishing efter data, spamfiltre, blacklisting og manglende modtagelse af mails – det er alt sammen noget, som du skal sikre, når du sender e-mails og nyhedsbreve. Det gør du ved at få integreret et sikkert mails system, som kan filtrere dine mails.

Datatilsynet ser at du som virksomhed fokuserer på SPF, DMARC & DKIM, hvor det for nogle virksomheder er et lovkrav. Det er en vertificering om, at mailen sendes og modtages fortroligt.

SIKKER LEVERING AF E-MAILS MED DMARC, SPF OG DKIM
Falske e-mails, phishing efter data, spamfiltre, blacklisting og manglende modtagelse af mails – det er alt sammen noget du skal sikre når du sender e-mails og nyhedsbreve. Det gør du ved at få integreret et sikkert mails system, som kan filtere dine mails.  Datatilsynet ser at man som virksomhed fokusere på SPF, DMARC & DKIM, hvor det for nogle virksomheder er et lovkrav. Det er en vertificering om at mailen sendes og modtages fortroligt.

HVAD GØR VI FOR AT KRYPTERE DINE MAILS?
Vi beskytter dine mails med MailSentry E-mail Security, som er den professionelle spam- og e-mail malware filterløsning, hvilket gør at virksomheder der samarbejder, kan stole på hinanden. Der anvendes analysevektors til at scanne signaler og filtrerer spam uden problemer, ud af din virksomheds indbakke.

Vi bruger en hel række teknologier til at registrere og blokere spam malware og ransomware trusler, før de når ind til dit IT-system gennem ondsindede e-mails. Vores avancerede teknologi kan bekæmpe denne form for svig. Herunder ser du hvad du med vores krypterede mail løsning bliver beskyttet imod.

 

Kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig til at sende og modtage sikre mails. 

Hvordan virker det?

Spam & virus filtrering

Mails bliver scannet og filtreret for virus og spam.

DANSK SCANNING & SUPPORT

Du får et dansk udviklet produkt med dansk support.

Understøtter SPF, DMARC og DKIM

De nyeste og stærkeste teknologier er til rådighed, så du kan minimere risikoen for phising.

alle e-mail programmer

Interagerer med alle e-mails programmer, også cloud-løsninger som Office 365.

CPR FILTRERING af udgående trafik

Med CPR Bounce option kan du blokere for afsendelse af CPR numre via almindelig e-mail,

Trussel beskyttelse

Med dette ATP filter beskytter du din organisation med forsøg på phishing & CEO fraud.

Lokal trussel intelligens

Intelligens fra CSIS Security, gør det muligt at identificere og minimere lokalt orienterede angreb.

Modtages fortroligt

Du kan definere, at dine mails kun må sendes med Forced TLS (1.3) såfremt TLS kan garanteres hele vejen frem til modtageren.

DTU Sience park IT-løsning
Radisson IT-drift outsource
IT-løsning til Burger King
IT drift
IT drift outsource din it
IT-løsning til KFC
IT-drift til Advokathus