RAW IT indgår samarbejde med GlamsBjerghus

GlamsBjergHus tv-løsning

Om GlamsBjergHus

Den historiske perle GlamsBjergHus har lige siden 1884 været et gæstgivende hjem for de rejsende. 

Den nuværede ejer Jens Poulsen, som er tidligere bankdirektør, opkøbte stedet i 2017. Stedet blev gennemrenoveret, hvilket bl.a. bød på lysere farver og de små værelser er blevet større. Den totale ombygning er sket under ledelse af den lokale arkitekt Arne Andersen, mens farvesætningen er udarbejdet af farvearkitekt Christistian Lauritzsen. 
GlamsBjergHus gik fra at være et delvist nedslidt hotel til at være det ypperste hotel.

Hotellet byder på 12 nyindrettede ferielejligheder i en skøn kombination af nordisk stil med fynske herligheder. Her mødes moderne bekvemmeligheder med gammeldags håndværk.

Hver vægfarve gengiver farven på en plante eller blomst i den fynske natur. Lejlighederne har fået navn efter disse planter. På væggene hænger malerier af naturscener eller blomster. Ikke mesterværker, men hvert penselstrøg er udført med kærlighed og tålmodighed. På sofaer og senge ligger der håndstrikkede- eller hæklede tæpper. Her mærker du hvor meget kærlighed, ro og overskud indgår i dette håndværk, som giver gæsterne følelsen af “hygge” som vi kender det bedst. 

Der er en del faciliteter til både privatpersoner og virksomhedsbesøgende. Udover de 12 ferelejligheder kan gæsterne og de lokale indbyggere sætte sig til rette i deres à la carte restaurant og nyde de lækre retter, som består af lokale råvarer. Sidst men ikke mindst står deres møde- og konference- og selskabsloklaer til rådighed med plads til 300 gæster. 

UDFORDRINGEN

GlamsBjergHus søgte en tv-løsning, som kunne skabe værdi for både hotellet og gæsterne. 

GlamsBjergHus ønsker i højeste grad at være med på den digitale bølge. Som eksempel låser gæsterne sig selv ind med en state of the art kodelås system særlig udviklet til GlamsBjergHus. Derfor var det også vigtigt for hotellet at vælge en tidssvarende tv-løsning til deres hotel. Hotellet havde brug for en tv-løsning, som skulle overgå gæsternes forventninger.

Det skulle være en behagelig oplevelse for gæsterne lige fra de kom ind ad dørene i GlamsBjergHus, til når gæsterne opholder sig i deres hotellejlighed, skulle de have mulighed for at koble af med diverse tv-kanaler, hvor der skulle være noget til enhver smag. Derudover skulle gæsterne også kunne streame deres eget indhold med ChromeCast, samt nemt finde informationer om à la carte restauranten, arrangementer fællesspisning m.m.

LØSNINGEN

GlamsBjergHus direktør Laura Ricks spurgte “Schmidts Radio” i Vissenbjerg, om hvilken løsning, som ville være bedst for dem. I den forbindelse blev Laura anbefalet at tage kontakt til RAW IT, som udarbejdede en tv-løsning til deres behov.

Løsningen bestod af følgende:

  • Samsung TV – Lækkert minimalistisk design med en høj billedkvalitet. I nogle af hotellejlighederne blev der installeret mere end ét tv, for at opfylde gæsternes behov.
  • Headend og IP TV-kanaler – En headend var essentielt for at tv-kanalerne kunne fungerer optimalt i alle hotellejlighederne, fordi det er en større bygning. Vi forsynede GlamsBjerHus med et bredt udvalg af tv-kanaler til deres gæster, hvilket har givet gæsterne mulighed for at koble af og blive underholdt, med den foretrukne kanal. En af de mange kanaler er blevet en infokanal. Det har gjort at hotellet selv har mulighed for, at vælge hvordan menuen og undermenuerne skal se ud og dermed også hvilke informationer gæsterne får derigennem.
  • Otrumcast Chromecast løsningen fra Google, har givet gæsterne mulighed for at streame indhold sikkert og direkte fra deres smartphone, tablet, iPad eller PC til tv’et. Dermed har gæsterne fået et hav af muligheder for at se deres yndlingsfilm, tv-serier og høre deres foretrukne musik.
  • RAW Signage – Vi implementerede RAW Signage infoskærme i lobbyen. RAW Sigange er baseret på et utroligt brugervenligt system, som har gjort det nemmere for medarbejderne at kommunikere til gæsterne. Det cloudbaserede system, kan bruges til at skabe mersalg f.eks. ved reklame for produkter eller aktiviteter.

”Det er ekstremt vigtigt når vores reception ikke er bemandet 24/7 at vi tager imod vores gæster på en god og professionel måde. Det kan vi gøre gennem infokanalen i lejligheder – såvel som de 2 infoskærme ved begge indgange. Her kan vi også informere om kommende aktiviteter, skrive f.eks. tillykke med fødselsdagen til en medarbejder mm. Vi er indstillet til Danske Malermestres Farverpris og her har vi vores ansøgning også kørende da det siger meget om stedet og vores valg mht. farver mm.” – Laura Ricks

RAW IT fandt frem til en tv-løsning, som er værdiskabende for både Hotellet selv og deres gæster. Det er en brugervenlig tv-løsning som bidrager til at GlamsBjergHus nemmere kan kommikere til deres gæster, samt optimere kundeoplevelsen.

DanishEnglishNorwegianSwedish