RAW Signage

Digital Signage

SKAB MERE FORRETNING MED DIGITAL SIGNAGE

Sæt det op som du vil! Med digital signage / infoskærme, så kan du lave det lige som du ønsker

Digital signage giver dig store muligheder OG KAN OPTIMERE DINE RESSOURCER

Kender I til udfordringen ved, at I lige har printet et hav af papirer med informationer på, og bedst som de skal til at sættes op, opdager I, at der er en slåfejl eller et forkert billede? Så nu skal de kasseres og nye skal printes. Det er både tidskrævende, irriterende og dyrt. – Det er her RAW Signage kommer ind i billedet!

RAW Signage er et enormt brugervenligt informationsprogram, som kan eksponeres på alle de informationsskærme I ønsker. Vi kan levere skærmene i alle størrelser, lige fra små ’elevatorskærme’ der kan informere om morgenmad, happy hour og wifi kode, til store receptions- og butiksskærme der kan informere om vejrudsigten, cykeludlejning  weekendtilbud. 

CENTRALSTYRET

Med få klik kan jeres virksomhed have mulighed for at informere kunder og samarbejdspartnere om hvad der rører sig lige netop hos jer. Om I er et hotel, en ejendomsmægler, butik eller restaurant, måske en institution eller fitnesscenter? Med RAW Signage kan I skræddersy jeres nyheder og informationer så I kommer bredt ud med jeres budskaber. Skab blikfang med jeres logo, informér med billeder og videoer og skift udtryk så ofte det passer jer.

CLOUDBASERET

RAW Signage er 100% cloudbaseret hvilket betyder, at alt lagres i skyen så mængden og mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser. Ligeledes betyder det også, at man som oprettet bruger kan logge på programmet fra hvilken som helst platform og derved redigere i indholdet nemt og hurtigt.

DIGITAL SIGNAGE TIL MARKETING OG SALG

  • Promover produkter
  • Cross- og up-selling direkte til kunderne i butikken
  • Forbedret kundeoplevelse – tilbyd underholdende og informativt indhold og formindsk kundernes oplevelse af ventetid. 
  • Information – del opdaterede nyheder med dine kunder /gæster
  • Reklame – sælg skærmtid og plads til tredjeparts annoncør 
  • Digital vejledning – her kan en touchskærm være oplagt

LØBENDE OPDATERINGER

Med RAW Signage er der ikke nogen portal eller server der manuelt skal opdateres – alt bliver klaret online og uden nedetid. Faktisk lægger du slet ikke mærke til, når der løbende sker opdateringer. Det er noget der sker helt automatisk så programmet hele tiden er den nyeste udgave og helt opdateret.

HVORDAN KAN VI HJÆLPE DIG?

Har I i allerede infoskærme som ikke er centralstyret? RAW Signage kan nemt integreres på alle infoskærme, så hvis du/I i forvejen har infoskærme som ikke er centralstyret, så kan vi klart anbefale at få dette gjort. Det er både tidbesparende og det gør at I hurtigere kan ændre indholdet på jeres infoskærme.

Er infoskærme et nyere tiltag i jeres forretninger? Så kontakt os i dag og hør hvordan vi kan hjælpe dig. Vi kommer ud og sætter infoskærmene op og hjælper dig i gang med at benytte. vores brugervenlig program. 

Kontakt os i dag og få et uforpligtende tilbud på hvordan vi kan hjælpe jer. 

PRØV 30 DAGE GRATIS

Prøv en måned gratis – vi er ret sikre på, at det er noget for jer.

Download vores brochure her.

Hvad kan Digital signage gøre for dit salg?

Øget aktivitet

Digital signage giver 400% mere blikfang end statistisk displays, og 8/10 kunder påstår at have gået ind i en butik, fordi digital signage har fanget deres opmærksomhed.

flere Impulskøb

David Bawarsky, en autoritet inden for IT angiver at 19% af befolkningen i USA har foretaget et impulskøb pg.a. digital signage.

markedsvækst

Nye rapporter redegør for hvordan mange brands oplever en markant øget vækst efter at have implementeret digital signage - virksomheder er vækstet med helt op til 33 % vækst.

Få en demo

klar på 5 min

  • Få en guided tour af vores system og vær klar på 5 min.

Virker på alle skærme

  • Om du har en smart skærm eller en monitor så virker vores løsning nemt og enkelt på dem alle
restaurant

gør menukortet digitalt og fang kunderne

Tilmeld nyhedsbrev

Få alle vores nyheder leveret direkte i din indbakke. Meld dig til her

RAW IT Aps

Telefon: +45 70 10 11 20

24-Timers support: +45 70 10 11 20

salgs email: salg@rawit.dk

support email: support@rawit.dk

SJÆLLAND - HQ

Slotsmarken 17

2970 Hørsholm

cvr. 33 96 43 66

JYLLAND

Mejlgade 27

8000 Århus