RAW Signage

DIGITAL SIGNAGE

SKAB MERE FORRETNING MED DIGITAL SIGNAGE

Sæt det op som du vil! Med vores digital signage / infoskærms løsning kan du lave lige som du ønsker

Store muligheder – minimal udgift / Slip for store udgifter til print

Kender I til udfordringen ved, at I lige har printet et hav af papirer med informationer på, og bedst som de skal til at sættes op, opdager I, at der er en slåfejl eller et forkert billede? Så nu skal de kasseres og nye skal printes. Det er både tidskrævende, irriterende og dyrt. Og det er her RAW Signage kommer ind i billedet. 

RAW Signage er et enormt brugervenligt informationsprogram som skydes ud på alle de informationsskærme I ønsker. Vi kan levere skærmene i alle størrelser, lige fra små ’elevatorskærme’ der kan informere om morgenmad, happy hour og wifi kode, til store receptionsskærme der kan informere om vejrudsigten, cykeludlejning og weekendtilbud. 

Med få klik kan jeres virksomhed have mulighed for at informere kunder og samarbejdspartnere om hvad der rører sig lige netop hos jer. Om I er et hotel, en ejendomsmægler, butik eller restaurant, måske en institution eller fitnesscenter? Med RAW Signage kan I skræddersy jeres nyheder og informationer så I kommer bredt ud med jeres budskaber. Skab blikfang med jeres logo, informér med billeder og videoer og skift udtryk så ofte det passer jer.

100% CLOUDBASERET

RAW Signage er 100% cloudbaseret hvilket betyder, at alt lagres i skyen så mængden og mulighederne er uendelige og kun fantasien sætter grænser. Ligeledes betyder det også, at man som oprettet bruger kan logge på programmet fra hvilken som helst platform og derved redigere i indholdet nemt og hurtigt.

Løbende opdateringer

Med RAW Signage er der ikke nogen portal eller server der manuelt skal opdateres – alt bliver klaret online og uden nedetid. Faktisk lægger du slet ikke mærke til, når der løbende sker opdateringer. Det er noget der sker helt automatisk så programmet hele tiden er den nyeste udgave og helt opdateret.

30 dage gratis

Prøv en måned gratis – vi er ret sikre på, at det er noget for jer.

Få en demo

klar på 5 min

  • Få en guided tour af vores system og vær klar på 5 min.

Virker på alle skærme

  • Om du har en smart skærm eller en monitor så virker vores løsning nemt og enkelt på dem alle
RAD COLLECTION LOGO RGB2
MENY_frittet
restaurant

gør menukortet digitalt og fang kunderne

KLIK PÅ MIG

MØDELOKALET

Du kan bruge vores løsning til dine mødelokaler for at vise eventen der skal forgå i lokalet og de kan også bruges til wayfinding

Bestil her

Mange muligheder

Om du vil vise vejret, flytider i lufthavnen, nyheder, jeres seneste opslag på twitter eller at reklamere for jeres virksomhed, så har vi løsningen der gør det muligt.Det er kun din fantasi der sætter grænser. Klik nedenfor og bliv ringet op

Ring mig op

Tilmeld nyhedsbrev

Få alle vores nyheder leveret direkte i din indbakke. Meld dig til her

RAW IT Aps

Telefon: +45 70 10 11 20

24-Timers support: +45 70 10 11 20

salgs email: salg@rawit.dk

support email: support@rawit.dk

SJÆLLAND - HQ

Slotsmarken 17

2970 Hørsholm

cvr. 33 96 43 66

JYLLAND

Mejlgade 27

8000 Århus