Hotelkæde går globalt med RAW IT

Endnu en stor aftale er landet og vi er utrolig stolte over at have vundet aftalen. Vi har indgået en aftale med Basecamp students om at skulle levere RAW SIGNAGE til alle deres nuværende og alle fremtidige hoteller globalt.

Basecamp er for studerende som mangler et sted at bo og hvor de kan være en del af et ungt fællesskab hvor alt er inkluderet. De studerende får en lejlighed fuldt møbleret og med adgang til en masse fælles ting som studieområder, fælleområder, gaming zoner, fitnesscentre, biografer og meget mere.

Basecamp har vundet hurtigt frem i europa med sit koncept og har store planer om at åbne mange nye hoteller indenfor de næste par år. Allerede nu er der planlagt 15 nye lokation med mere end 2500 værelser.

RAW SIGNAGE løsningen som Basecamp har valgt er til alle deres infoskærme der er på lokationerne som skal informere de studerende om nyheder, events m.m.. Basecamp får adgang til et dashboard hvor alle skærme nemt kan styres fra og ændres på. De vil kunne tilgå det hele fra alle typer enheder uanset hvor i verdenen de befinder sig, blot de har internet.

Du kan læse meget mere om Basecamp på linket her

https://basecampstudent.com/

Du kan også læse mere om vores RAW SIGNAGE løsning her.

Står i også og mangler en løsning til jeres nye infoskærme så kontakt os og hør hvor nemt i kan komme igang.

#rawit #rawsignage #viharkundetbedste #basecamp #studenter #globaltaftale #superstolte #cloudløsning

DanishEnglishNorwegianSwedish