Hotel Astoria får ny tv løsning

/
/
Hotel Astoria får ny tv løsning

Få meter fra Københavns Hovedbanegård ligger det arkitekttegnede, ikoniske Hotel Astoria – en del af Brøchner Hotels. Hotel Astoria er netop blevet renoveret med respekt for bygningens oprindelige design fra 1934, og i den forbindelse har RAW IT leveret og installeret Chromecast til hotellets 94 i værelser og suiter, således at alle hotelgæster nu nemt kan streame deres eget selvvalgte indhold til Tv-skærmene. Samtidig konfigurerede RAW IT hotellets nye TV med vores hotelmenu CRTL – så alt spiller på Astoria efter installationerne og hotellet byder nu igen velkommen til gæster. 

Den færdige installation på Astoria er bestemt ikke den første installation RAW IT har udført for Brøchner Hotels. Tidligere på året installerede RAW IT samme Chromecastinstallation samt leverede nye TV på et andet hotel i kæden, nemlig det ikoniske og helt nybyggede hotel Ottilia med 155 værelser i Carlsberg Byen i København.

Du kan læse mere om Hotel Ottilia ved at klikke på linket her. Psst… Du kan også tilmelde dig til vores Inspirationsdag på tirsdag d. 17. september på selvsamme hotel og se installationen LIVE!. Tilmelding sker via dette link.

Ønsker du også, at din virksomhed får en lignende løsning, så tøv ikke med at tag fat i os, vi glæder os til at høre fra dig

#rawit #tvløsninger #chromecast #otrum #samsung # brøchnerhotels #hotelottilia #viharkundetbedste