Hotel Ottilia får ny TV løsning med chromecast

I det gamle Carlsberg hvor de store velbevarede ikoniske elefanter står og troner, har Brøchner Hotels netop åbnet deres nyeste 4+ stjernede boutique hotel som har fået navnet Ottilia – efter bryggerens første hustru. Æstetik, industriel design og coolness er nogle af de ord, der beskriver hotellet bedst og ikke nok med, at morgenmaden selvfølgelig er økologisk, så tilbyder hotellet (og de resterende hoteller i Brøchner Hotels kæden) på Wine Hour på husets regning når man bor hos dem. På Hotel Ottilia er der tænkt på selv den mindste detalje, og den opmærksomme gæst lægger hurtigt mærke til hvor mange tidsler der gemmer sig rundt omkring på det smukke hotel, da dette var Ottilias yndlingsblomst i sin tid.

Hotel Ottilia valgte, ligesom størstedelen af vores andre kunder, at være up-to-date med hvad gæsterne efterspørger og få installeret Chromecast i samtlige af deres 155 lækre værelser, så gæsterne selv kan streame deres favoritkanaler og indhold. Dette fik RAW IT æren af at levere, konfigurere og installere samt levere nye Samsung smart TV og Vogels vægbeslag ligeså. En stor installation der netop er afsluttet og IT Manager hos Brøchner Hotels Toke Leth Svensson udtaler efter installationen:

Samarbejdet med RAW IT har fungeret upåklageligt fra første møde. De har rykket ud så snart vi har mødt udfordringer og været servicemindede, imødekommende og professionelle hver gang. På Hotel Ottilia har vi valgt Samsung TV og Chromecast til alle værelserne og dette på baggrund af grundig rådgivning og vejledning fra RAW IT. Det betyder, at vi har glade gæster der kan nemt og problemfrit selv kan streame deres eget indhold direkte på hotelværelset og det virker hver gang”.

Skal vi også hjælpe din virksomhed? Kontakt os i dag.

DanishEnglishNorwegianSwedish