Coco Hotel har fået installeret Tv-skærme, Mirage Tv-system og Chromecast på alle deres 88 værelser

De har fået en nemmere kommunikation med gæsterne og en ressourcebesparende løsning

Coco Hotel tilbyder 88 nyrenoverede værelser, som er skabt med et ønske om at være et sted, hvor lokale og rejsende mødes i indbydende omgivelser, indrettet med fokus på velvære og design inspireret af franske og danske designere. De favner alle og holder fokus på fremragende gæstfrihed frem for alt. 

IT-løsningen

Coco Hotel har fået installeret Tv-skærme, Mirage Tv-system og Chromecast på alle deres 88 værelser.  

Når gæsten tænder for tv´et kan de navigere rundt i en brugervenlig tv-menu. TV-menuen har samtidig et flot design, som er nem for Coco Hotel at redigere og opdatere med informationer, budskaber og tilbud.

Gæsten kan navigere videre til Chromecast og se deres favorit serie på streamingtjenesterne, hvilket er med til at øge gæsteoplevelsen.

Resultat

Mirage giver os mulighed for at kommunikere med vores gæster på en ny måde. Vi kan skræddersy vores menu og pushe budskaber som før var svære at få til at ramme alle gæster. Samtidigt får vi langt færre forespørgsler på specifikke kanaler, da vi nu giver vores gæster mulighed for helt selv at vælge hvad de vil se med Chromecast.

Værdien i at have Chromecast, var grunden til at vores samarbejde med RAW IT startede i første omgang, og vi er ikke blevet skuffede. Vi havde en ide om hvordan vores gæster ville tage imod løsningen og hvor meget den ville blive brugt, men de forventninger er blevet overgået med længder. Vores gæster bestemmer selv hvad de vil se og hvornår, og vi kan på den måde spare penge på TV kanaler og samtidigt give bedre service til vores gæster. What’s not to like.”
– Matthias Timmermann, General Manager. 

Er du interesseret en tv-løsning? Så er du velkommen til at kontakte os og tage en uforpligtende snak om hvilken tv-løsning, som passer bedst til dit hotel