Mode & Design

/
/
Mode & Design

værdiskabende it-løsning til modebranchen

FÅ EN SKRÆDDERSYET IT-LØSNING TIL DIN FORRETNING
RAW IT rådgiver og installerer skræddersyet IT-løsninger, som er værdiskabende for modebranchen. Det rette IT-set up bør overlades til IT-kyndige, som med den rette erfaring kan bidrage til at sikre data, simplificere den digitale kommunikation og installere den rette IT-løsning til din virksomhed.   

Vi kan hjælpe din virksomhed med at blive Cloudbaseret, så I nemt og enkelt kan kommunikere til og med jeres medarbejder, uanset hvor I befinder jer.

Modevirksomheders IT bør overlades til IT-kyndige, som med den rette erfaring kan bidrage til at sikre data, simplificere kommunikation mellem medarbejderne og implementere IT-løsninger på kontoret og i butikkerne.   

SKAB MERSALG MED DIGITAL SKILTNING
Visual Merchandise spiller en vigtig rolle for at få kunderne ind i butikken, og her ved at inspirere dem til køb af tøj. Mange kunder får inspiration fra en mannequin, et billede eller fra en butiksassistent, som er iført styles fra den nyeste kollektion, hvilket skaber mersalg.

Med RAW Signage infoskærme, kan du vise hele eller dele af den nyeste kollektion. Det kan enten være med kampagnevideoer eller billeder.

Infoskærme tiltrækker opmærksomhed, da det lyser op, og er i bevægelse. Ønsker du ikke, at det lyser op, kan du gøre det til en del af butikkens indretning med The Frame skærmen, som ligner en billedramme med fotokunst eller en kampagne, der hænger på væggen.

Med det Cloudbaserede system, kan du med ét klik fra hovedkontoret skifte indholdet på alle infoskærmene, der er eksponeret i de forskellige butikker. Det er et brugervenligt program, som er nemt at navigere rundt i. 

BRUG INFOSKÆRME TIL MODESHOWET
Infoskærme er et efterspurgt element til modeshows. Det øger helhedsoplevelsen af showet til både VIP-gæsten, som sidder på front-row og til de gæster der er placeret på bagerste række.

Store LED skærme kan hjælpe med, at vise forskellige vinkler og detaljer af tøjet. Det kræver kun, at vi sætter LED skærme op, og I får streamet showet live.

Live-streaming af showet kan I eksponere på infoskærme i butikkerne i Real-tid eller bruge som marketingmateriale efterfølgende.

OVERVÅGNING MED SIKKERHED OG MERE KUNDEINDSIGT
Brug overvågningskameraer til dit hovedkontor og i butikkerne til at forebygge tyveri eller til at få en bedre kundeindsigt, forbedre kundeservicen og øge salget med den indbyggede AI teknologi.

Få en dybere kundeindsigt; estimat af alder, køn, humør og adfærd i butikken. Det kan I benytte til marketing, optimere indretningen og dermed også skabe mersalg. Vores overvågningskameraer har mange flere funktioner, som kan hjælpe jer med, at indsamle brugbare data om jeres kunder.

I overvågningskameraerne er der indbygget Heatmap, som giver et overblik over, hvor der har været mest aktivitet og på hvilke tidspunkter. Det kan bruges til at optimere kunderejsen og til at vurdere, hvor meget bemanding, der er behov for på diverse tidspunkter.

Vi kan hjælpe med at implementere og vedligeholde jeres: IT-drift Netværk Wi-Fi Microsoft 365 RAW Signage Krypteret mails RAW Backup Overvågning. Betalingsterminal, DCC

Vi står til rådighed med 24 timers IT-support, 365 dage om året.

SERVICES

Hosting
Få en hostingløsning med fysiske servere eller migrér til Cloud.
Konferenceudstyr
Få det rette videokonferenceudstyr til dit mødelokale.
AV-udstyr
Få det rette AV-udstyr, som passer til din forretning.
IT-besparelser
Få en gennemgang af din IT-infrastruktur og opnå besparelser.
Overvågning
Føl dig tryg og benyt dig af de mange AI funktioner.
RAW SIGNAGE
Brug digital skiltning til informationer eller kampagner og skab mersalg.
Sikker mail
Få krypteret mails og undgå phishing eller at en tredjepart læser med.
IT-sikkerhed
Har du styr på din IT-sikkerhed? Beskyt din virksomheds dyrbare data.
Backup
Få automatiseret back-up, og gendan tabte filer på få sekunder.