Medicinal virksomhed

/
/
Medicinal virksomhed

Få en skræddersyet IT-løsning til din medicinal virksomhed

DET ER VIGTIG AT OPRETHOLDE EN SUND IT 
RAW IT rådgiver og installerer skræddersyet IT-løsninger, som er værdiskabende for Medicinal & Sundhedssektoren.

I denne branche er der mange fortrolige medicinske oplysninger m.m. som bliver kommunikeret, behandlet og lagret digitalt. Det er derfor en nødvendighed, at sikre din data bedst muligt, hvilket RAW IT kan gøre med vores mange års erfaring.

Vi rådgiver om, hvilke IT-løsninger, der er mest optimale for din medicinalvirksomhed med fokus på driftoptimering og effektivisering.

Vi kan levere, installere og efterfølgende drifte jeres IT, hvor vi tilbyder muligheden for 24 timers IT-support, på alle projekter og aftaler.

IT-SIKKERHED AF DATA
Der videreformidles mange fortrolige oplysninger inden for medicinalbranchen og sundhedssektoren, mellem medicinalvirksomhederne, apotekerne, lægerne og hospitalerne. Det er derfor vigtigt, at sende mails krypteret og opbevare data sikkert.

GDPR kræver, at virksomheder som behandler og opbevarer personfølsomme data, såsom CPR-nummer og information om folks helbred, skal have sikre systemer, herunder krypteret mails og database.

For at du kan sende mails sikkert, integrerer vi et filter på indgående og udgående mails, de sendes derefter via en krypteret forbindelse. På den måde kan du overholde GDPR loven, samt undgå at tredjeparter følger med herunder phishing.

De personfølsomme data skal samtidig opbevares sikkert – det gør vi ved at sikre din IT-infrastruktur. Den rette IT-infrastruktur er med til at sikre din data og øge produktiviteten blandt medarbejdere.

MIGRER DIN DATA TIL CLOUD
Vi kan installere servere i din virksomhed eller migrere din data til Cloud. Vi rådgiver dig om, hvad der passer bedst til din virksomhed, med mulighed for at vi kan drifte det efterfølgende med vores 24 timers IT-support.

Med en Cloudbaseret løsning, er du bedre stillet overfor brand eller vandskader end ved en fysisk server. Ved at migrere helt eller delvist til Cloud, får du en skalerbar løsning, hvor du kan skrue op eller ned for din kapacitet samt tilgå din data over alt.

HAR DU EN BACK-UP PLAN?
Der kan hurtigt opstå uforudsete skader eller menneskelige fejl i din virksomhed, hvor dyrbare data kan gå tabt. Det er derfor vigtigt, at være forberedt på eventulle mulige scenarier, inden skaden sker. Vi kan lave en back-up plan for dig, der kan genskabe dit arbejde på sekunder. Det gør vi ved at lave en Back-plan og Disaster Recovery plan, hvor vi kan duplikere din data helt ned til sekunder, hvis der er behov for det.

EFFEKTIVISER KOMMUNIKATION & SKAB MERSALG
RAW Signage kan benyttes til intern og ekstern brug. Med infoskærme kan I hurtigt og effektivt videreformidle og opdatere informationer. Det kan være interne informationer til jeres medarbejdere om møder, begivenheder m.m.

Infoskærme kan yderligere bruges til messer, konferencecentre og meget mere. Det er en centralstyret Cloudløsning, hvilket gør det nemt at administrere oplysningerne på skærmen, uanset hvor I befinder jer.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe med at implementere og vedligeholde jeres:IT-drift Netværk Wi-Fi Microsoft 365 RAW Signage Krypteret mails RAW Backup Overvågning. Betalingsterminal, DCC

Du har mulighed for at få 24 timers IT-support, 365 dage om året.

SERVICES

Hosting
Få en hostingløsning med fysiske servere eller migrér til Cloud.
Konferenceudstyr
Få det rette videokonferenceudstyr til dit mødelokale.
AV-udstyr
Få det rette AV-udstyr, som passer til din forretning.
IT-besparelser
Få en gennemgang af din IT-infrastruktur og opnå besparelser.
Overvågning
Føl dig tryg og benyt dig af de mange AI funktioner.
RAW SIGNAGE
Brug digital skiltning til informationer eller kampagner og skab mersalg.
Sikker mail
Få krypteret mails og undgå phishing eller at en tredjepart læser med.
IT-sikkerhed
Har du styr på din IT-sikkerhed? Beskyt din virksomheds dyrbare data.
Backup
Få automatiseret back-up, og gendan tabte filer på få sekunder.