Wifi

MERE end bare wi-fi

STABILT WIFI giver glade kunder

wifi til virksomheder, fuld internet dækning

FÅ DET BEDSTE INDEN FOR WIFI & NETVÆRK TIL DIN VIRKSOMHED OG SOM KUNDERNE ELSKER

Vi ved alle at WiFi kan være noget svært at forstå hvordan virker, men vi ved alle at vi er dybt afhængige af at det virker og køre godt. Vores gæster og kunder forventer at vi har et WiFi system som kan klare deres mange enheder og at de nemt og enkelt kan tilgå dette.

På den anden side sidder vores kunder som ønsker et system der kan følge med tiden, som er nemt at styre og kan skaleres efter behov. Det kan vi tilbyde nemt og enkelt.

Mange af vores kunder ønsker et 100% cloudbaseret system, som kan tilgås fra hele verdenen og som nemt kan integreres med andre tredjeparts systemer. Det findes og vi kan levere det, nemt og enkelt.

Vi er et Cisco Meraki hus der kun laver Cisco Meraki løsninger, fordi vi mener at dette system kan tilbyde alt det vores kunder efterspørger og meget mere. 

Et udvalg af de mange WIFI funktioner

heat maps

Heat mapping giver dig et visuelt overblik over hvor din målgruppe befærder sig. Du kan nemt uploade dine etageplaner for nemt at visualisere tendenser i hvor dine kunder befærder sig mest over tid. Det giver dig mulighed for at træffe mere informative beslutninger om hvor meget personale der behøves, og om indretningen kan optimeres med f.eks. mersalg.

LOCATION ANALYTICS

Indbygget location analytics viser dig en detaljeret graf over hvor mange fra din målgruppe som er forbipasserende, besøgende og loyale kunder. Location analytics lader dig følge målgruppens bevægelser rundt på dit hotel, butik eller virksomhed. Find hurtigt ud af hvor dine gæster / kunder befinder sig og på hvilke tidspunkter. Samle data til at drive dit salg endnu længere.

gæste wifi

Bedste 802.11ac Wave 2 • Multi-user MIMO arkitektur til at understøtte flere klient enheder samtidigt • Slank og flot design • Isoleret, sikkert gæste Wi-Fi styret fra et dashboard • Enterprise grade sikkerhed og godkendelse • Layer 7 sikkerhed.

Bluetooth

De fleste Meraki AP'er leveres med en integreret Bluetooth-radio, der kan modtage eller broadcaste Bluetooth Low Energy (BLE) -beacons, hvilket muliggør problemfri integrering med tredjepartsapplikationer designet til at interagere med batteridrevne eller bærbar Bluetooth-tags

Kom i gang med det samme

0% I RENTER

Få hele din nye løsning finansieret igennem os til 0% i rente over f.eks. 3 år. Så er der kun en fast månedlig betaling og ingen stor omkostning her og nu.

Nemt og enkelt

Vi gør det nemmere for virksomheder at kunne anskaffe sig nyt udstyr så de kan følge med tiden og behovet.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om mulighederne så kontakt os i dag og få et udforpligtende tilbud.

GLOSTRUP PARK HOTEL

Se filmen om Glostrup Park Hotels WiFi løsning, og se hvordan de har vendt deres forretning til at være en af de bedste hoteller med gæste WiFi. Det er med fuld dækning i alle værelser og med 100% dækning i alle møderum og offentlige områder.  

SØHUSET KONFERENCECENTER

Søhuset Konferencecenter ligger i de smukkeste omgivelser. Med store vinduespartier, så man kan følge med i årstidernes skifte, mere naturskønt konferencecenter er svært at finde. Søhuset Konferencecenter ønskede at kunne levere mere end fantastisk beliggenhed og moderne arkitektur, og valgte derfor at få stabilt og sikkert WiFi fra RAW IT. 

Wifi router accesspoint fuld dækning til virksomheder
DTU Sience park IT-løsning
Radisson IT-drift outsource
IT-løsning til Burger King
IT drift
IT drift outsource din it
IT-løsning til KFC
IT-drift til Advokathus