Wifi

MERE end bare wi-fi

STABILT OG SIKKERT WIFI

FÅ DET BEDSTE INDEN FOR WI-FI & NETVÆRK TIL DIN VIRKSOMHED

wifi til virksomheder, fuld internet dækning

ER DER KNAS MED WIFI’EN?

Der er ikke noget mere irriterende end dårlig Wi-Fi. I dag er vi alle mobile og forventer at kunne være på uanset hvor vi er henne. Der er dog stadig flere der kæmper med at kunne levere hurtigt og stabilt Wi-Fi, og dette betyder at de mister kunder og gæster.

DET VIL VI LAVE OM PÅ!

Glæd dine Kunder

Få en wifi løsning der er skalerbar, nem at styre, og som kunderne elsker

Vi ved alle at Wi-Fi kan være noget svært at forstå hvordan virker, men vi ved alle at vi er dybt afhængige af at det virker og køre godt. Vores gæster og kunder forventer at vi har et Wi-Fi system som kan klare deres mange enheder og at de nemt og enkelt kan tilgå dette.

På den anden side sidder vores kunder som ønsker et system der kan følge med tiden, som er nemt at styre og kan skaleres efter behov. Det kan vi tilbyde nemt og enkelt.

Mange af vores kunder ønsker et 100% cloud baseret system, som kan tilgås fra hele verdenen og som nemt kan integreres med andre tredjeparts systemer. Det findes og vi kan levere det, nemt og enkelt.

Vi er et Cisco Meraki hus der kun laver Cisco Meraki løsninger, fordi vi mener at dette system kan tilbyde alt det vores kunder efterspørger og meget mere. 

LOCATION ANALYTICS

Indbygget location analytics viser dig en detaljeret graf over hvor mange fra din målgruppe som er forbipasserende, besøgende og loyale kunder. Location analytics lader dig følge målgruppens bevægelser rundt på dit hotel, butik eller virksomhed. Find hurtigt ud af hvor dine gæster / kunder befinder sig og på hvilke tidspunkter. Samle data til at drive dit salg endnu længere.

heat maps

Heat mapping giver dig et visuelt overblik over hvor din målgruppe befærder sig. Du kan nemt uploade dine etageplaner for nemt at visualisere tendenser i hvor dine kunder befærder sig mest over tid. Det giver dig mulighed for at træffe mere informative beslutninger om hvor meget personale der behøves, og om indretningen kan optimeres med f.eks. mersalg.

Bluetooth

De fleste Meraki AP'er leveres med en integreret Bluetooth-radio, der kan modtage eller broadcaste Bluetooth Low Energy (BLE) -beacons, hvilket muliggør problemfri integrering med tredjepartsapplikationer designet til at interagere med batteridrevne eller bærbar Bluetooth-tags

gæste wifi

Bedste 802.11ac Wave 2 • Multi-user MIMO arkitektur til at understøtte flere klient enheder samtidigt • Slank og flot design • Isoleret, sikkert gæste Wi-Fi styret fra et dashboard • Enterprise grade sikkerhed og godkendelse • Layer 7 sikkerhed.

Betal for din nye Wi-fi løsning pr. måned

0% I RENTER

Få hele din nye løsning finansieret igennem os til 0% i rente over f.eks. 3 år. Så er der kun en fast månedlig betaling og ingen stor omkostning her og nu.

Nemt og enkelt

Vi gør det nemmere for virksomheder at kunne anskaffe sig nyt udstyr så de kan følge med tiden og behovet.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om mulighederne så kontakt os i dag og få et udforpligtende tilbud.

Glostrup Park Hotel

Se filmen om Glostrup Park Hotels Wi-Fi løsning, og se hvordan de har vendt deres forretning til at være en af de bedste hoteller med gæste Wi-Fi. Dette er både med 100% dækning i alle værelser og med 100% dækning i alle møderum og offentlige områder. Du kan også læse mere her nedenfor

DTU IT-løsning
Radisson IT-drift outsource
IT-løsning til Burger King
IT drift
IT drift outsource din it
IT-løsning til KFC
IT-drift til Advokathus

Søhuset Konferencecenter

Søhuset Konferencecenter ligger i de smukkeste omgivelser i Forskerparken i Hørsholm. Med store gulv til loftvinduer kan man følge med i årstidernes skifte og mere naturskønt konferencecenter er svært at finde. Søhuset Konferencecenter ønskede at kunne levere mere end fantastisk beliggenhed og moderne arkitektur…