RAW IT indgår samarbejde med Hotel Brandan

IT virksomhed Færøerne - tv-løsning

UDFORDRINGEN

Det 4-stjernede Hotel Brandan åbner til Maj 2020 på Færøerne. Det er et top moderne hotel med store vinduepartier og et strejf af den færøerske byggestil med græs på taget. Hotellet ønsker at den moderne aktitektur skal være gennemgående fra inderst til yderst, og leve op til deres brand DNA. 

De søgte efter en allerede etableret IT-partner på Færøerne, som kunne implementere tv-systemer på alle 126 værelser, Det er her at Hotel Brandan fandt frem til RAW IT, som i forvejen har et tæt samarbejde med Framskák som partnere. 

Det er vigtigt for hotellet, at deres tv-system lever op til hvad deres gæster og medarbejdere forventer af dem. Derfor skal
tv-systemet have et lækkert design som er brugervenligt og utrolig fleksibelt. Ønsket var en cloudbaseret system som kunne tilgås fra hele verdenen uanset device.

Det skal være en behagelig kundeoplevelse – så når gæsten træder ind i værelset, så skal de havde mulighed for at koble af med diverse tv-kanaler, hvor der skal være kanaler til enhver smag. Gæsten skal også kunne streame deres eget indhold i form af Chomecast og finde informationer, som f.eks. hvornår morgenbuffetten åbner m.m.

Alt i alt skulle det være en løsning, som kan skabe værdi til hotellet, og give gæsterne ubegrænsede muligheder, 
så de får følelsen af at være hjemme. 

LØSNINGEN

Kort efter at Hotel Brandan havde taget kontakt til RAW IT, udarbejdede vi en tilpasset løsning i samarbejde med Frámskak.

Vi leverede det ønskede antal Samsung hotel tv’er, hvor vi implementerede en tv-løsning med fokus på funktionalitet og brugervenlighed. Tv-systemet er baseret på den nyeste teknologi inden for tv-løsninger. 

  • Otrum CTRL – Det er et cloudbaseret system, som giver hotellet mulighed for at skabe sit eget design, menu og undermenuer på tv’erne. I menuerne er der en lang række muligheder hvorpå hotellet kan udnytet det f.eks. kan der udgives informationer om hvilket tidspunkt morgenbuffetten åbner m.m. Otrum CTRL kan også bruges til at oprette “shops”, for hotellets egne produkter eller eksterne virksomheder. Det giver Hotel Brandan mulighed for få en ekstra fortjeneste på deres nye tv-system.
  • Chromecast – Er en lille medieafspiller fra Google, som giver gæsten mulighed for at streame indhold sikkert og direkte fra smartphonen, tabletten, iPad eller PC’en til tv’et. Det giver et væld af muligheder inden for film, tv-serier og musik, så gæsten kan styrer hele showet selv.
  • IP tv-kanaler – Det giver gæsten direkte adgang til en masse tv-kanaler, hvor der er kanaler til enhver smag. Om det er så er Nyheder, sport eller en god film, så giver det gæsterne mulighed for at koble af og blive underholdt.

RESULTATET

RAW IT og Framskák har fandt frem til en løsning, som er værdiskabende for både Hotel Brandan og deres gæster. Løsningen bidrager til at Hotel Brandan nemmere kan videreformidle deres kommunikation til gæsterne, samt medvirke til at levere en god kundeservice, ved at give gæsterne mulighed for selv at kunne vælge deres eget tv-indhold.

OM HOTEL BRANDAN

Hotel Brandan bliver et 4-stjernet hotel med 124 værelser. Tankerne bag designet har lige fra starten været at bygge et hotel der respekterer den færøske byggetradition og området det ligger i. Hotellet bliver bygget med klassisk sort træfacade, hvide vinduer og græstag. Et nybygget hotel indeholder naturligvis også nogle moderne detaljer, såsom en midte af glas på begge sider af bygningen, samt glasterrasser og et udendørs område der indbyder til social aktivitet og grill stemning.      

Inde i hotellet vil der forekomme en lang række historiefortællinger der alle har sin grobund i Færøsk histore. Den kendte Færøske kunstmaler Edward Fuglø har leveret et stort værk, som forhåbentligt vil gøre et stort indtryk på gæsten når vedkommende kommer ind i bygningen og når han/hun kommer ind på værelset. 

VÆRELSER MED ET UNIKT

touch

Værelserne på Hotel Brandan er opkaldt efter et ældgammelt vardesti-system som er blevet brugt til at finde vej på færøerne intil år 2004. Det består af 1-2 meter høje stendysser med 50-200 meters mellemrum. Varderne markerer stien mellem to bygder, som indikerer den mest optimale vej mellem bygderne. Det er Ikke nødvendigvis den korteste vej, men en kombination af afstand, bekvemmelighed og sikkerhed. Hver varde har et navn, som værelserne på Hotel Brandan er opkaldt efter.

TV-løsning til færøerne
DanishEnglishNorwegianSwedish