Transport & Logistik

TRANSPORT & LOGISTIK

Bliv godt kørende med fremtidens it-drift

OUTSOURCE JERES IT-DRIFT
I kan outsource dele eller hele jeres IT-drift til RAW IT. Vi kan hjælpe med at flytte hele jeres it-drift op i skyen, så I nemt og sikkert kan tilgå oplysninger om transporten og logistikken hvorend I befinder jer.

IT-driften af transport og logistik virksomhederne, bør overlades til IT-kompetente eksperter, som med den rette erfaring kan give transport og logistik virksomhederne et sikkerhednet for den interne og eksterne kommunikation.

SIKKER KOMMUNIKATION OG DATAOPBEVARING
Der videreformidles fortrolige oplysninger, samt personfølsomme oplysninger inden for transport og logistik branchen. Det er derfor vigtigt at mails kryteres og at data bliver opbevaret sikkert.

Ifølge persondataforordningen skal personfølsomme oplysninger sendes som kryteret mails. Det kan være oplysninger om jeres medarbejdere mht. cpr. nr. eller kommunikation omkring fortroligt last.  Det er her vi integrerer et filter på indgående og udgående mails, hvilket gør at I kan overholde GDPR reglerne. 

Lagring af fortrolig og personfølsomme dataoplysninger skal ligeledes opbevares sikkert. Det gør vi ved at implementere en cloudløsning, så jeres data bliver opbevaret i skyen. Det er nemt, sikkert og kan skaleres efter jeres behov.

FÅ ET VISUELT OVERBLIK OVER JERES TRANSPORT/LOGISKTIK
Raw Signage er en effektiv løsning, som hurtigt kan viderformidle og opdatere jeres interne og eksterne kommunikation. Det kan anvendes til interne informationer ift. til medarbejderne om møder, frokost og informative oplysninger m.m.

Det kan også bruges til at få et “live” overblik over hvor skibene / flyene / lastbilerne befinder sig, og bevæger sig hen, samt hvilken last de transporterer. Det giver transport og logistik virksomheder et godt overblik over hvornår transporten når frem til den angivede destination, på trods af forsinkelser i form af vejr, trafikkø og vejarbejde m.m.

Det er en centralstyret cloudløsning, som gør det nemt at administrere oplysningerne på skærmen. Med bare ét klik, så kan informationerne på infoskærmene komme ud til alle jeres afdelinger i hele verden.   

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe jer med at implementere og vedligeholde jeres: IT-drift, Netværk, Wi-Fi, Office 365, RAW Signage, Krypteret mails, RAW Backup, og Overvågning.

Vi står til rådighed med 24 timers it-support, 365 dage om året.

IT drift
IT drift
DTU IT-drift outsource
IT drift bygge anlæg
IT drift outsource din it
IT virksomhed

SERVICES

IT-drift

Overlad hele eller dele af din it-drift til RAW IT, og fokuser på jeres kernekompetencer.

RAW BACKUP

Få en fuld automatiseret online backup i skyen, og tilgå data uanset hvor du befinder dig.

RAW signage

Gør det visuelt. Med inforskærme kan du optimerer den interne kommunikation og få et overblik over transporten.

Netværk

For at et netvæk skal kunne fungere rigtig, skal det være skruet rigtig sammen.

sikkermail

Få krypteret jeres mails. Undgå at en tredjepart læser med eller phishing af din virksomhed.

Overvågning

Med den nyeste teknologi inden for overvågning, kan du sikre din virksomhed og få en bedre indsigt i dine medarbejders trivsel,

WIFI

Få mere ud af dit Wi-Fi med fuld internet dækning, Location analytics og Heat maps.

OFFICE 365

Microsoft Office programmmer: Word, Excel og PowerPoint, samt en masse ekstra værktøjer,