RAW IT UDVIDER I NORGE

/
/
RAW IT UDVIDER I NORGE

Som reaktion på øget efterspørgsel på det nordiske marked og et ønske om at være nærmere eksisterende kunder, udvider RAW IT sin tilstedeværelse med kontor i Norge.

 

Fra hovedkvarteret i Hørsholm har RAW IT i en årrække leveret IT drift og support, netværk/WiFI, MS365 og soft- & hardware til en bred vifte af kunder, samt specialiserede services  som Tv-systemer, Chromecast streaming, PMS løsninger, digital signage og branchespecifik rådgivning, til hospitality og servicebranchen i hele norden.

Ulrik Svane Thomsen, CEO & Partner, fremhæver etableringen som et væsentligt skridt mod at tilbyde eksisterende kunder en mere fleksibel og omfattende service, kvalitet og effektivitet og glæder sig samtidig over, at RAW IT nu er positioneret nærmere potentielle kunder og partnere på det norske marked.

”Som en central leverandør til hospitality industrien er det afgørende for RAW IT at kunne levere løsninger og service, der lever op til de høje krav og forventninger som virksomheder i denne branche udtrykker. Med etableringen i Norge er vi nu fysisk tættere på vores kunder og samtidig er vi i stand til at tilbyde norske kunder samhandel på markedsvilkår.”

 

RAW IT er etableret i 2012 og har eksisterende kontorer i Hørsholm og Århus.

For yderligere information om RAW IT:

Ulrik Svane Thomsen, CEO & Partner
ust@rawit.dk
+ 45 52 40 21 72

Har du brug for hjælp eller rådgivning, så kontakt os i dag og lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.