RAW IT til nytårskur i Hørsholm Kommune

IT Virksomhed
På billedet ser I CEO og partner Ulrik Thomsen (yderst til venstre) sammen med Systems Manager og partner Stig Bøllund (til højre for Ulrik), som modtog blomsterbuket og håndtryk fra borgmesteren Morten Slotved og viceborgmesteren.

RAW IT til nytårskur i hørsholm kommune

Den fjerde Gazelle

Det er nu fjerde år i træk at RAW IT deltager i Hørsholm kommunes nytårskur. Nytårskuren har udviklet sig til et attraktivt sted for erhvervsliv og kommune at mødes en gang om året – og de omkring 100 tilmeldte understreger kommunens meget fragmenterede erhvervsstruktur. Vi hos RAW IT blev inviteret, fordi vi igen i år har modtaget en Gazelle pris, hvilket udgør den fjerde Gazelle pris i træk. 

Hvordan fik vi så vores fjerde Gazelle? Nogle af de bærende elementer for vores hurtige vækst er vores dedikerede team, som består af de bedste IT-eksperter. Vores kunder er loyale og har tillid til os, fordi vi lytter til deres behov og får udarbejdet en skræddersyet løsning til dem, med fokus på høj kvalitet. Ligeledes er vi der altid for vores kunder og tilbyder 24 timers IT-support. 

Kurdeltagerne bidrager med erhvervsstrategi til Hørsholm Kommune

I løbet af aftenen havde Hørholm kommune forskellige emner på dagsordenen.
Ét af hovedfokusområderne var hvordan kurdeltagerne kunne bidrage med deres idéer til den nye erhversstrategi til Hørholm kommune. Den endelige erhvervsstrategi vil blive vedtaget før sommerferien. En af problematikerne som ligger til grund for erhversstrategien er  “Detailhandlens udfordringer med voksende nethandel og stormagasiner i beskeden afstand fra Hørsholm”. Det er en erhvervsstragi, som skal omfatte bæredygtighed, bylivet og social ansvarlighed.

Et af punkterne, de ca. 100 tilmeldte skulle drøfte rundt omkring ved bordene, var netop detailhandelens fremtid. Og lidt provokerende blev der lagt op til diskussionen med en påstand om, at der skal “X-Faktor og lokalpatriotisme” til for at detailhandelen kan overleve.

Flere erhvervsdrivende til lokalområdet 

Mange virksomheder har mulighed for at etablere sig hvor de vil, da kommunikationsteknologien er blevet mere mobil. Her vil kommunen tilbyde et stærkt kommunikationscenter til selvstændige, for gøre det mere attraktivt for virksomheder at etablere sig her. Hørsholm kommune anses for at være en moderne by med høj mobilitet og en del af hovedstadens erhvervsliv. 

19 Gazeller 

Den årlige nytårskur er også stedet hvor kommunen hylder de virksomheder, som har fået Børsens gazellepris. I år var det 19 gazellepriser som gik til virksomheder i Hørsholm kommune – og én af dem var RAW IT. Ulrik Thomsen som er CEO og partner i RAW IT blev derfor kaldt op på scenen til en blomsterbuket og håndtryk fra både borgmester Morten Slotved og viceborgmesteren.

Virksomheder i vækst

Når virksomheder vækster ser vi hos RAW IT et markant behov for at få implementeret nye IT-systemer.

Dette omfatter alt fra hardware til software løsninger, som fx. bidrager til at virksomheder sikkert kan opbevare data i skyen, samt at medarbejderne håndterer personfølsom data korrekt via sikker mail m.m. Der skal tages højde for mange faktorer, når en virksomhed er i vækst ift. at forbedre de interne processer, så man kan arbejde så effektivt som muligt.

Hos RAW IT mener vi, at vi kan hjælpe vækstvirksomheder med at nå nye højder ved at optimere deres IT infrastruktur.

Læs artiklen på sn.dk her. 

DanishEnglishNorwegianSwedish