RAW Hosting

Spar penge og interne ressourcer med RAW Hosting

RAW Hosting

En hosted server er din egen server. Den står bare ikke og fylder i dit serverum. Det er en hosted server, som du kan konfigurere og administrere fuldt ud, så den passer til din virksomheds IT-procedure og behov.

Få en optimal hosting året rundt

RAW hosting sikrer at din hosting er driftsikker og fungerer optimalt året rundt 24 timer i døgnet. Denne hosting løsning er fleksibel og fuldt ud skalerbar, så du kun betaler for det du bruger.

Med en virtuel server, undgår du uforudsete omkostninger og investeringer såsom, vand- eller brandskade, nedkøling, serverlokale, kapacitet, reparationer og driftsomkostninger.

RAW hosting er en fast aftale, hvor de månedlige omkostninger bliver sat ud fra den kapacitet du har brug for. Vi har mange kunder, som har oplevet en reduceret omkostning når de skifter deres on-premise server ud med en hosted server. 

Hosting med en professionel ekstern IT-afdeling

En hosting løsning i top kræver en professionel IT-partner til at holde dine servere og systemer kørende, samt intern IT-support. Vi holder kontakten med statusmøder og idéudvikling, så din hosting løbende bliver tilpasset til din virksomhed.

Hvordan opbevarer vi din data sikkert?

Dine applikationer, tjenester, programmer og data bliver opbevaret på topsikret datacentre. Det inkluderer nedkøling, nødstrøm, 24/7 overvågning og backup.

Bliv ringet op af en rådgiver og hør mere om cloudrejsen