PROJECT OVERVIEW

IT-løsningen fra RAW IT giver Oi Soi Oi en ressourcebesparende og nemmere hverdag 

Oi Soi Oi er et danskejet firma, som er etableret i 2007, der producerer brugskunst og møbler.
I deres designs kombineres det bedste fra to verdener. Det enkle rene skandinaviske kombineret med det eksotiske farverige asiatiske, hvilket giver et personligt og interessant udtryk.
Deres produktion er placeret i Vietnam, hvilket oftest er familieejede værksteder i landsbyer omkring Hanoi. Det er stolte håndværksmæssige traditioner og mange timers nænsomt arbejde, der danner basis for ethvert af Oi Soi Oi’s produkter.

IT-løsning: 

Oi Soi Oi har fået en IT-løsning, som giver dem en nem og tryg hverdag, hvor de ikke skal bruge tid på at tænke på IT-udfordringer.

Deres IT-løsning udgør:

  • IT-drift
  • Back-up
  • AV-udstyr
  • Office 365.

De kan benytte sig af IT-support hjælp når de har brug for det 24 timer 365 dage om året, hvilket giver dem mere tid til at fokusere på andre ting.

Vi har foretaget en backup på al deres data, hvilket gør at de er stærkere stillet overfor hackere, menneskelige fejl m.m. Den cloudbaseret backup er en skalerbar løsning, som løbende kan tilpasses virksomhedens behov.

Resultat: 

  • Rådgivning om det rette AV-udstyr og software, kan generelt sparer virksomheder for fejlkøb og mange timers opsætning af IT.
  •  IT-driften sikre Oi Soi Oi en ressourcebesparende og nem hverdag
  • De kan nemt dele filer og arbejde hvor som helst med Office 365.
  •  Det rette IT-udstyr giver en bedre arbejdstilling og kan iøvrigt produktivitet
  •  Pålidelig backup af data, hvilket giver mere tryghed i hverdagen

“Vi søgte en samarbejdspartner, der kunne sikre stabilitet og tryghed, helhedsløsninger og proaktiv rådgivning – og hvor der både kan ydes hjælp ”long distance” og ved fysisk møde, dvs. en leverandør geografisk tæt på os. I opstartsfasen fik vi tillid og følte os både ”set og hørt” således de løsninger vi har fået, passer til os. I udgangspunktet ønsker man jo løsninger, der bare fungerer uden man skal tænke dybere over det. IT-driften skal sikre en nem hverdag, så vi kan koncentrere os om vores egen forretning. Vi har haft et rigtig fint samarbejde, hvor RAW IT har været parat til at hjælpe os i alle situationer. Når man ikke selv er stærkt IT-kyndig, er det rigtigt rart at kunne få hurtig og kompetent hjælp. Vi kan klart anbefale RAW IT til andre.”

– Christina Thorbøll