Her er 7 gode grunde til hvorfor du skal migrere til Cloud

/
/
Her er 7 gode grunde til hvorfor du skal migrere til Cloud

Flere og flere virksomheder vælger at migrere til skyen, for at opnå en lang række fordele. Ved at migrere til Cloud får du et stærkt fundament til at vækste din virksomhed. Herunder fleksibilitet, store besparelser, sikkerhed og meget mere. 

Her er 7 gode grunde til at migrere til Cloud

1. Reduceret udgifter
Der er store besparelser at hente ved at migrere til Cloud. Herunder udgifter til server installationer, lokaler, vedligeholdelse og strømbesparelse.

Det er ressourcebesparende eftersom dine inhouse teknikkere og systemadministrator ikke bruger tid på backup og hardware vedligeholdelse, men at det dermed bliver flyttet til Cloud.  

Med Cloud får du pay-as-you-go priser betaler du kun for den kapacitet du vælger at bruge, og betaler dermed ikke ekstra for overskydende kapacitet.

2. Skalerbarhed
Cloud er en skalerbar løsningen, hvor du hurtigt kan skrue op og ned for kapaciteten når det er nødvendigt. Hvorimod du med on-premis hosting skal købe tilhørende udstyr og installere det, hvis du ønsker at øge kapaciteten.

3. Forbedre sikkerheden
Ved at migrere til Cloud, skal du ikke længere være nervøs for at dine servere bliver beskadiget ved f.eks. brand, vandskader eller nedbrud. For at blive helt beskyttet mod Malwareangreb anbefaler vi at få sikret dine systemer, læs mere her om hvordan du beskytter din virksomhed bedst muligt. 

4. Hurtig installering
Set fra et vækstperspektiv indenfor et forretnings øjemed, så giver Cloud migrering ubegrænsede muligheder til organisationer. Dette vedrør samtidigt den digitale innovation.

RAW IT hjælper virksomheder med at migrere til Cloud, med vores tekniske specialister og mange års erfaring kan vi hurtigt og sikkert hjælpe dig med at migrere til Cloud. 

5. Backup, gendannelse og fejl
Med Cloud får du et rigtig godt fundament for din virksomheds vækst og beskyttelse af data.
Vi anbefaler dog altid at kombinere det med backup og en disaster recovery plan. Alle virksomheder sidder i samme båd, når det gælder backup, da alle kan blive udsat for cyberangreb eller menneskelige fejl. Du kan starte med denne backup guide og lær mere om, hvilken backup strategi, der sikre dig bedst muligt mod tab af data.

6. Tryghed
Det er ikke alle Cloud platforme, som har en lige stærk forbindelse, der kan være problemer med hardware og nedetid. Med RAW IT’s Cloud løsning er du sikret 99,9% oppetid og redundans. Ved at kombinere denne Cloud løsning med IT-sikkerhed, sikker mail og backup er du meget stærkt stillet. 

7. Tilgængelighed
En Cloudbaseret løsning giver dine medarbejdere mulighed for at tilgå applikationer, når som helst og hvor som helst fra. Det betyder at virksomheder kan give medarbejderne mere fleksibilitet i forbindelse med hjemmearbejde, forretningsrejser og videokonferencer. 

Er du klar til at komme med på Cloud bølgen? Eller har du spørgsmål? 
kontakt os uforpligtende i dag og lad os tage en snak om, hvordan vi kan hjælpe dig godt i gang.