Bløder dit hotel penge? Så har vi plasteret til såret

/
/
Bløder dit hotel penge? Så har vi plasteret til såret

De fleste har stramme budgetter i disse COVID-19 tider, da der er færre gæster, hvilket har resulteret i, at nogle hoteller har måtte lukke.  

Selvom mange hoteller lider økonomisk, er det vigtigt ikke at gå på kompromis med at være konkurrencedygtig og effektivisere ved at prioritere kortsigtede løsninger fremfor langsigtede strategiske forbedringer.

”Her og nu” løsninger såsom at skære ned på dine IT-systemer er derfor ikke vejen frem, da det kan forringe hotellets standard og gøre driften af hotellet mindre effektiv og attraktiv overfor gæsterne.

I en sådan situation er det oplagt at få lavet en gennemgang af dine IT-systemer, hvor der kan være mange penge at spare.

Reducér dine udgifter uden at gå på kompromis med kvaliteten
RAW IT tilbyder en skræddersyet gennemgang af dine IT-systemer, alt fra IT-Drift, Netværk, TV-løsninger og back-up m.m. Her laver vi en grundig analyse af, hvordan du kan reducere dine udgifter uden, at du går på kompromis med kvaliteten.

Vi har lige hjulpet en af vores kunder med at opnå en besparelse på 2.000.000 kr. om året.

Vi er dit plaster på såret, der kan hjælpe dig igennem denne krise, som de fleste står overfor.

Hvis du er interesseret i at høre nærmere om hvordan du kan få reduceret dine omkostninger, så kontakt os i dag. Vi ser frem til at høre fra dig.