Første hotel i Europa, som får Samsung “The Frame”

/
/
Første hotel i Europa, som får Samsung “The Frame”

Et af Danmarks smukkeste hoteller er det firestjernet Sørup Herregaard, som ligger i naturskønneomgivelser midt på Sjælland.

Herregardens historie går tilbage til det 13 århundrede, mens den nuværende bygning blev opført i 1909. Det er en moderne herregaard, hvor du kan du afholde dine konferencemøder, kurser eller koble af i de billedskønne rammer, mens du nyder godt af spa faciliteterne.

Sørup Herregaard har fingeren på pulsen. Og er netop derfor det første hotel i hele Europa, som får Samsung ”The Frame” Hospitality TV, hvilket vil give en fantastisk in-room oplevelse.
“Det er os en sand fornøjelse at kunne leverer dette flotte TV til lige så flot et hotel”
siger CMO & Partner Jesper Brouer. 

Design der ligner en billedramme

Det er et TV som du næsten helt selv kan designe. Hvis du ønsker et andet udseende, kan du vælge mellem fire forskellige rammer, som kan købes hver for sig. De påsættes med magneter, hvilket gør det nemt at udskifte dem.

TV når det er tændt, kunst når det er slukket

Lad kunsten blive værelsets blikfang. Du er selv i stand til at skræddersy hvilken form for kunst du vil vise på værelserne. TV-skærmen har en mat overflade når det er slukket, der får kunsten til at fremstå som et autentisk maleri.

Det handler ikke om at se - men at opleve

Sidst men ikke mindst, er det et fantastisk TV, når det er tændt. Samsung ”The Frame” Hospitality versionen anvender Samsungs egen Quantum Processor 4K – fantastisk lyd- og billedkvalitet, samt 8K-opløsning. Skærmen ligger strømlinet op ad væggen. På den måde vil der ikke forkomme luft mellen væg og TV. 


Alt i alt er det en suveræn TV-løsning, som Sørup Herregaard har fået. En løsning hvor de kan skræddersy TV’et til deres værelser med spændende kunstværker.  

Christopher-Chistiansen-scaled-min
Det er det bedste af begge verdener fanget i ét TV. Det giver mulighed for at have kunst og TV samlet - hvilket jo er fantastisk. Jeg synes, det er er ret tiltalende, at man kan ændre billeder og motiver løbende. Det er helt bestemt med til at give gæsterne en bedre in-room oplevelse. Det er jo en moderne herregaard, så TV’et passer godt ind i de rene linjer på værelserne. Vi kan sagtens anbefale RAW IT til andre, de kom med et rigtig godt tilbud og leverede ekstremt hurtigt efter, vi sagde ”ja tak”.
Christopher Christiansen
Sørup Herregard, Hotel Direktør