Zleep hotels har valgt at benyttes RAW IT's infokanal

Zleep Hotels kan med infokanalen nemt og hurtigt vidergive informationer til gæsterne 
Zleep hotels har valgt at benyttes vores infokanal løsning og kreditkortterminaler på alle deres hoteller.

Infokanalen giver mulighed for at hotellerne kan informere gæsten om særlige tilbud, informationer om nærområdet eller en brand video om hotellerne.

De har mulighed for at vise lige det indhold de har lyst til direkte på tv’et, og de kan opdatere det live direkte fra skyen. Det betyder at hotellerne hele tiden kan opdatere deres info kanal og sørge for at alt indhold er nyt og informativt for deres gæster.

Infokanalen er cloudbaseret og det betyder at man kan tilgå opsætningen fra hvilken som helst enhed (smartphone, tablet eller computer) uanset hvor henne man befinder sig blot der er internet og ændre på det som vises.

”Zleep hotels er en kæde der er blevet store i Danmark og har pt 12 hoteller med flere på vej i støbeskeen. Vi er utrolig glade for at være leverandør til Zleep hotels og at være med til at kunne give Zleep Hotels gæster en god oplevelse når de bor på hotellerne. Infokanalerne er blot et af mange produkter og services vi leverer til Zleep hotels, og vi ser frem til at leverer mange flere til deres hoteller i fremtiden”
– Partner & CMO Jesper Brouer.

Ønsker du at vide mere om infokanaler og hvordan de virker så kontakt os på 70 10 11 20 eller salg@rawit.dk