IT-løsningen fra RAW IT giver Oi Soi Oi en ressourcebesparende og nemmere hverdag

Oi Soi Oi er et danskejet firma, som er etableret i 2007, som producerer brugskunst og møbler.

I deres designs kombineres det bedste fra to verdener. Det enkle rene skandinaviske kombineret med det eksotiske farverige asiatiske, hvilket giver et personligt og interessant udtryk. Deres produktion er placeret i Vietnam, hvilket oftest er familieejede værksteder i landsbyer omkring Hanoi. Det er stolte håndværksmæssige traditioner og mange timers nænsomt arbejde, der danner basis for ethvert af Oi Soi Oi’s produkter.

IT-løsningen

Oi Soi Oi har fået en IT-løsning, som giver dem en nem og tryg hverdag, hvor de ikke skal bruge tid på at tænke på IT-udfordringer. RAW IT har leveret: IT-drift, Backup, AV-udstyr og Office 365.

De kan benytte sig af IT-support hjælp når de har brug for det 24 timer 365 dage om året, hvilket giver dem mere tid til at fokusere på andre ting.

Vi har lavet backup på al deres data, hvilket gør at de er stærkere stillet overfor hackere, menneskelige fejl m.m. Den cloudbaserede backup er en skalerbar løsning, som løbende kan tilpasses efter deres behov.

Resultat

  • De har fået rådgivning, levering og opsætning af det rette AV-udstyr og software, hvilket generelt kan spare virksomheder for fejlkøb og mange timers opsætning af IT.
  •  IT-driften sikre Oi Soi Oi en ressourcebesparende og nem hverdag
  • De kan nemt dele filer og arbejde hvor som helst med Office 365
  •  Det rette IT-udstyr giver en bedre arbejdstilling og kan iøvrigt øge produktiviteten
  •  Pålidelig backup af data, hvilket giver mere tryghed i hverdagen

Er du interesseret i at hører nærmer om samme IT-løsning? Så lad os tage en uforpligtende snak om hvordan vi kan hjælpe din virksomhed.