Cabinn og RAW IT indgår samarbejde

Cabinn hotels har valgt at indgå et samarbejde med RAW IT. Hotellerne ønsker at benytte RAW IT’s vagt support til alle deres hoteller for at optimere den daglige drift. “Det er en aftale vi glæder os meget til at komme igang med, og vi ser frem til det gode samarbejde med Cabinn” udtaler CMO & Partner Jesper Brouer.

Vores it-drift løsninger er utrolig fleksible og derfor kan vi ændre på hver eneste løsning, så vores kunder får det præcis som de ønsker.

Det bedste alternativ med mest mulig ”value for money”

CABINN har eksisteret i 28 år og er en af de mest innovative virksomheder inden for hotelbranchen. Den danskejede hotelkæde omfatter pt. 10 hoteller i de seks største danske byer: fem i København og et i AarhusOdenseAalborgEsbjerg samt Vejle. I alt ca. 3.000 værelser og 8.200 senge. I løbet af 2019 vil der være ikke mindre end 4.300 værelser, og der er flere på vej.

CABINN er den første budget hotelkæde i Danmark med et gennemtænkt koncept, der bryder med den traditionelle måde at tænke overnatning på.

Vi er den eneste hotelkæde, som tilbyder lave priser året rundt. Vi repræsenterer et ærligt og prisbilligt hotelkoncept, hvor du kan bo 100% centralt, uden at det koster dig en formue. At det kan lade sig gøre, skyldes vores funktionelle indretning, der sparer på pladsen, men ikke går på kompromis med komforten.

CABINN tilbyder overordnet fire forskellige værelseskategorier, der tilgodeser forskellige prisklasser. Det betyder, at konceptet er tilpasset et bredt udsnit af gæster med forskellige behov:

Der er det billige Economy-værelse, som giver den absolut bedste pris på en overnatning til konference-deltagere. Så er der det populære Standard-værelse, der er perfekt til par, som gerne vil bruge pengene ude i byen. I den lidt dyrere ende er der det komfortable Commodore-værelse og Captain’s Class til gæster, der vil have mere plads.

På alle CABINNs funktionelle værelser finder man alle de moderne faciliteter, en rejsende forventer, såsom tv, brusebad, toilet samt gratis Wi-Fi, kaffe og te.

Velkommen om bord

#rawit #it-drift #support #24timerssupport #cabinn

DanishEnglishNorwegianSwedish