Wifi

FÅ DET BEDSTE WIFI & NETVÆRK
Vi sørger for den bedste løsning til jeres virksomhed
GLADE GÆSTER & KUNDER
med 100% dækning og lyn hurtigt internet er der kun store smil

CISCO MERAKI

Få det bedste indenfor wifi & netværk til din virksomhed

ER DER KNAS MED WIFI’EN?

Der er ikke noget mere irriterende end dårlig wifi. I dag er vi alle mobile og forventer at kunne være på uanset hvor vi er henne. Der er dog stadig flere der kæmper med at kunne levere hurtigt og stabilt wifi, og dette betyder at de mister kunder og gæster.

DET VIL VI LAVE OM PÅ!

Glæd dine gæster

Få en wifi løsning der er skalerbar, nem at styre, og som gæsterne elsker

Vi ved alle at WIFI kan være noget svært at forstå hvordan virker, men vi ved alle at vi er dybt afhængige af at det virker og kører godt. Vores gæster og kunder forventer at vi har et WIFI system som kan klare deres mange enheder og at de nemt og enkelt kan tilgå dette.

På den anden side sidder vores kunder som ønsker et system der kan følge med tiden, som er nemt at styre og kan skaleres efter behov. Det kan vi tilbyde nemt og enkelt.

Mange af vores kunder ønsker et 100% cloud baseret system som kan tilgås fra hele verdenen og som nemt kan integreres med andre 3.parts systemer. Det findes og vi kan levere det, nemt og enkelt.

Vi er et Cisco Meraki hus der kun laver Cisco Meraki løsninger fordi vi mener at dette system kan tilbyde alt det vores kunder efterspørger og meget mere. 

LOCATION ANALYTICS

Indbygget location analythics lader dig nemt følge gæsten bevægelser rundt på dit hotel, butik, eller virksomhed. Find hurtigt ud af hvor dine gæster / kunder befinder sig og på hvilke tidspunkter. saml data til at drive dit salg endnu længere.

heat maps

Du kan nemt uploade dine etageplaner for nemt at visualisere tendenser i gæstetrends over tid, så du kan træffe mere informerede beslutninger om hvor meget personale der behøves i receptionen, restauranten, baren eller spa-faciliteter.

Bluetooth

De fleste Meraki AP'er leveres med en integreret Bluetooth-radio, der kan modtage eller broadcaste Bluetooth Low Energy (BLE) -beacons, hvilket muliggør problemfri integrering med tredjepartsapplikationer designet til at interagere med batteridrevne eller bærbare Bluetooth-tags

gæste wifi

Bedste 802.11ac Wave 2 • Multi-user MIMO arkitektur til at understøtte flere klient enheder samtidigt • Slank og flot design • Isoleret, sikkert gæste WiFi styret fra et dashboard • Enterprise grade sikkerhed og godkendelse • Layer 7 sikkerhed

Betal for din nye løsning pr. måned

0% I RENTER

Få hele din nye løsning finansieret igennem os til 0% i rente over f.eks 3 år. Så er der kun en fast månedlig betaling og ingen stor omkostning her og nu.

Nemt og enkelt

Vi gør det nemmere for virksomheder at kunne anskaffe sig nyt udstyr så de kan følge med tiden og behovet.

Vil du vide mere?

Ønsker du at høre mere om mulighederne så kontakt vores salgs afd her.

Glostrup Park Hotel

Se filmen om Glostrup Park Hotels wifi løsning, og se hvordan de har vendt deres forretning til at være en af de bedste hoteller med gæste wifi. Dette er både med 100% dækning i alle værelser og med 100% dækning i alle møderum og offentlige områder. Du kan også læse mere her nedenfor

Søhuset Konferencecenter

Søhuset Konferencecenter ligger i de smukkeste omgivelser i Forskerparken i Hørsholm. Med store gulv til loftvinduer kan man følge med i årstidernes skifte og mere naturskønt konferencecenter er svært at finde. Søhuset Konferencecenter ønskede at kunne levere mere end fantastisk beliggenhed og moderne arkitektur…

Tilmeld nyhedsbrev

Få alle vores nyheder leveret direkte i din indbakke. Meld dig til her

RAW IT Aps

Telefon: +45 70 10 11 20

24-Timers support: +45 70 10 11 20

salgs email: salg@rawit.dk

support email: support@rawit.dk

SJÆLLAND - HQ

Slotsmarken 17

2970 Hørsholm

cvr. 33 96 43 66

JYLLAND

Mejlgade 27

8000 Århus