IT-Drift

IT-Drift
Outsource din IT-Drift og få mere tid i hverdagen
IT-Drift
Outsource din IT-Drift og få mere tid i hverdagen

vi varetager hele driften for dig

LAD RAW IT HÅNDTERE IT-DRIFTEN

Vi hos RAW IT er leverandør af IT-Drift og hostingydelser til over 200 kunder i hele Norden bestående af både hoteller og B2B virksomheder. Sagt simpelt, så er vi dem som hjælper vores kunder med at deres IT-platform virker 24/7-365.

Den teknologiske udvikling idag sker med så hastige skridt, at det stiller større og større krav hos kunderne, uanset om det er et Hotel, B2B virksomhed eller en Detailforretning. Udviklingen skal være med til at skabe mere omsætning og medarbejdertilfredshed hos kunderne, men det kræver samtidig også at IT-systemerne, både hardware og software er opdateret og overvåget, ret ofte med ønsket om at det skal være døgnet rundt alle årets dage, og det er så her RAW IT kommer ind i billedet.

Vi har det mål at vores kunder skal have et nemt samarbejde med os, så derfor leverer vi hardware, software og alt hvad der skal til for at få tingene til at fungere optimalt hos vores kunder.

Er der behov for onsite support på grund af længerevarende sygdom eller ferie, eller man bare ønsker at outsource denne del også, så kan vi også være behjælpelig her ved hjælp af vores stab af kompetente og serviceminded IT Supportere og Konsulenter.

PRØV OS GRATIS I 60 DAGE

Vi er eksperter i IT-Drift. Uanset om det er en stor eller lille opgave, så er vi altid klar til at hjælpe dig.

Hvis ovenstående lyder interessant for dig og din virksomhed, så kontakt os gerne. Vi tror så meget på vores kompetence og erfaring, at vi med glæde vil tilbyde vores IT-Drift service til dig gratis i 60 dage.

Kontakt vores Salgsafdeling allerede i dag for mere information.

Telefon 70 10 11 20 eller via mail på salg@rawit.dk

dangle_udenbg

Tilmeld nyhedsbrev

Få alle vores nyheder leveret direkte i din indbakke. Meld dig til her

RAW IT Aps

Telefon: +45 70 10 11 20

24-Timers support: +45 70 10 11 20

salgs email: salg@rawit.dk

support email: support@rawit.dk

SJÆLLAND - HQ

Slotsmarken 17

2970 Hørsholm

cvr. 33 96 43 66

JYLLAND

Mejlgade 27

8000 Århus