Thon Hotel Parken - WIFI, TV Løsning, RAW SIGNAGE

PROJECT OVERVIEW

Thon Hotel Parken åbnede op i 2018 med næsten 200 værelser. Dette hotel ligger helt unikt i Kristiansand tæt på parken og tæt på vandet. Thon hotel Parken skulle blive det nye pejlemærke for byen og et hotel der fik Kristiansand på landkortet. Her efter åbningen må man så sandelig sige at de er kommet på landkortet i den flotteste stil. Dette hotel emmer af luksus fra det øjeblik man træder ind af døren. Lækre flotte møbler og et godt gennemgående design sætter et flot præg på det nye hotel.

RAW IT blev valgt til at skulle leverer en ny TV-løsning med tv kanaler som kunne fange den samme stil som hotellet stod i nu med sine flotte designer møbler og senge. Alle værelser blev udstyret med de bedste tv i 49″ og 55″ så gæsterne kunne nye at streame deres eget netflix, youtube m.m. indhold direkte op på skærmene i rummet.

Ydermere fik vi til opgave at skulle lave en in-room wifi løsning som gav maksimal dækning og som sørger for at alle gæster har den bedste oplevelse når de surfer rundt på nettet. En løsning der er nem for hotellet og eliminere gæsteklager. Wifi løsningen består af inroom accesspunkter på værelserne som har udgange på sig til at kunne give netværk til f.eks tv, minibar, ip telefon m.m.. Hertil har vi også installeret accesspunkter i alle offentligeområder for at dække hele hotellet ind så ingen skal være uden dækning. I denne løsning var der også netværk med som forbinder alle accesspunkter og overvågnings kameraer med hinanden.

Hotellet valgte også vores overvågnings løsning fra Meraki som forbinder overvågningen med wifien og switches i et dashboard hvor fra man nemt kan styre og holde øje med alle elementer. Hele hotellet er dækket ind på alle etager som dækker alle ind og udgange m.m.

Hotellets mødelokaler og infoskærme blev opsat med RAW Signage som hotellet nemt kan styre fra en hvilken som helt enhed. Det gør det nemt at ændre på og man behøver ikke at være på hotellet for at kunne lave om en en eller flere skærme da det styres centralt fra internettet.