Privatlivspolitik

privatlivspolitik

Når du kommer ind på vores hjemmeside indsamler RAW IT oplysninger om dig. 

Nedenfor kan du læse om de informationer, der indsamles, herunder hvordan oplysningerne behandles, hvad de bruges til, hvem der har adgang til oplysningerne og hvem du kan kontakte, hvis du har spørgsmål eller indsigelser vedrørende de indsamlede oplysninger. 

Vi indsamler oplysninger om dig på to måder: 

  • Ved brug af cookies 
  • Ved at du selv afgiver oplysninger i forbindelse med nyhedsbreve 
 

Cookies

Hvad er cookies?

Første gang du besøger RAW IT’s hjemmeside modtager du automatisk en eller flere cookies. En cookie er en lille tekst-fil, der lagres i din webbrowser f.eks. Internet explorer, Firefox, Chrome, Safari, Opera m.m. Det registrer dig som en unik bruger. Cookies gør det nemmere for dig at anvende internettet, da websitet bruger en cookie til at huske informationer om dine præferencer. Det er f.eks. en cookie der gør, at du ikke behøver at logge ind på et website. 

Hvad bruger vi cookies til? 

Cookies er med til at fortælle om dit besøg. For at finde ud af hvem der besøger RAW IT’s hjemmeside, bruger vi cookies til at føre demografiske og brugerrelaterede statistikker. Her indsamler vi informationer om hvor lang tid du besøger hjemmesiden, hvilke sektioner og hvor mange artikler du læser, om din bruger/computer har besøgt os før, hvilken browser og styre system du bruger, IP-numre, hvilke annoncer du ser osv. På den måde kan vi sikre os, at du ikke kun ser de samme annoncer igen og igen, og samtidigt tilstræbes det, at du ser reklamer som vi finder interessante for dig. 

Tredjepartscookies

Hjemmesiden indeholder cookies fra tredjeparter, hvilket er defineret således:

1. Nødvendige cookies  – Nødvendige cookies hjælper hjmmesiden med at gøre hjemmesiden brugbar ved grundlæggende funktioner ved f.eks. navigation, hvilket hjemmesiden ikke fungere optimalt uden. 

2.  Præference cookies – det gør det muligt at gemme oplysninger, såsom sprog, region eller andre funktioner. 

3. Statistiske cookies – De statiske cookies bruges til at indsamle data omkring brugerens adfærd på hjemmesiden. Her bruges følgende: 

3.1 Google Analytics – anvendes for at måle trafikken på hjemmesiden f.eks. måle antallet af besøg, antallet af sidevisninger og antallet af brugere på siden. De informationerDe data, der indsamles, behandles og gemmes ved hjælp af Google Analytics, er sikre og opbevares fortroligt.  Den data bruges til at vedligeholde og beskytte Google Analytics-tjenesten, udføre systemkritiske handlinger og i sjældne tilfælde til juridiske formål, som det er beskrevet i Google Analytics privatlivspolitik. Se Google Analytics forholdsregler for at beskytte dine data. Fravælg cookies fra Google Analytics her

3.2 LeadScoreApp – bruger cookies til at identificerer computeren og bygger en profil ud fra de digitale spor, som du efterlader på hjemmesiden. Der gemmes ikke personlige oplysninger i cookien, men en identifikation af computeren. Cookien bruges til at indsamle digitale oplysninger om besøget på hjemmesiden. Den identificere ikke dig som person, men kun computeren. Denne app bruger bruger informationer til at skræddersy og målrette budskaber på hjemmesiden, online annoncering, nyhedsbreve og personlig dialog med virksomheden. 

3.3 Marketing cookies – De bruges til at finde besøgende på tværs af hjemmesider. Hensigten er at vise relevante annoncer efterfølgende. F.eks. anvendes den Facebook og LinkedIn til at spore brugen af indlejrede services.  

Hvor længe opbevarer vi cookies?

De cookies som er sendt til dig, vil blive opbevaret på din enhed i et varieret antal måneder fra sidste gang du var inde på hjemmesiden. Hver gang du besøger en hjemmeside igen, da forlænges perioden, og eller slettes cookies automatisk efter deres udløb. Du kan se vejledning om hvordan du sletter cookies her.

 

Personoplysninger

Hvad er personoplysninger?

Vi beder om dine personlige og brugerrelaterede oplysninger, når du eksempelvis tilmelder dig nyhedsbreve, konkurrencer m.m. Det er primært oplysninger som navn, køn, alder, postnummer og e-mai, men det kan også være oplysninger om interesser. I forbindelse med tilmelding til en service, som f.eks. nyhedsbrev eller kontaktformular er obligatoriske oplysninger markeret tydeligt i formularen. Afgivelse af øvrige oplysninger i forbindelse med en tilmelding til en service er frivilligt.  

Hvor længe opbevarer vi personoplysninger?

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

Hvad bruger vi personoplysninger til?

De personoplysninger vi indsamler om dig, når du f.eks. tilmelder dig nyhedsbrevet, bruges de oplysninger først og fremmest til at gennemføre den service, som kunderne tilmelder sig til. Denne brug kan bl.a. omfatte undersøgelser og analyser, der er rettet mod en forbedring af vores produkter, services, teknologier, samt visning af indhold og reklamer, der er tilpasset dine interesser. 

Har du givet samtykke til at modtage direkte markedsførring med nyheder og tilbud m.m. kan vi også bruge de indsamlede oplysninger til at målrette den markedsførring du modtager via telefonen, brev eller elektroniske medier. 

Ændring i behandling af personoplysninger

Den digitale udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor retten til at opdatere og ændre retningslinjer for behandling af personlysninger. Vi retter naturligvis datoen for sidst opdateret, nederst på denne side.  

Kontakt os
Ønsker du adgang til de oplysninger vi har registreret om dig hos RAW IT, så skal du rette henvendelse på info@rawit.dk eller (+45) 70 10 11 20. Hvis du har nogle indsigelser, skal du ligeledes kontakte samme sted. 

Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i  forhold til persondataloven. 

Med venlig hilsen 

RAW IT
Slotsmarken 17
DK-2970 Hørsholm
info@rawit.dk
(+45) 70 10 11 20


Sidst opdateret: 24.09.2020