Om os

Om os

“We make IT better”

Vores historie

RAW IT er en dansk IT-virksomhed, som leverer IT-løsninger til over 200 kunder i hele Norden.

Vi er en one-stop-shop, hvilket vil sige, at du som virksomhed kan outsource hele eller dele af din IT til os. Det er nemmere for dig og din virksomhed kun at skulle foretage ét opkald, når du har brug for hjælp til dine IT-systemer. 

Vi hjælper vores kunder med, at deres IT-infrastruktur virker 24/7, 365 dage om året og meget mere.

RAW IT blev etableret i år 2011 og har nu 200 + kunder i hele norden, samt Schweiz, England, Holland med flere.

150 +
KUNDER

I hele norden

1
BØRSEN GAZELLER

Har vi modtaget siden opstart

30 sek.
Gns. svartid

Vores support står altid til rådighed

DU ER I GODT SELSKAB HOS OS

Fra lokal til international. Fra små til store virksomheder. Vi har fået æren af, at arbejde med disse enestående brands, og været partner med mange af dem lige siden deres begyndelse. 

IT drift
IT virksomhed
DTU IT-drift outsource
IT drift
Radisson IT-drift outsource
IT drift outsource din it
IT virksomhed

HVORFOR VÆLGE OS ?

Vi er der ALTID

Vi er der 24/7 hele året rundt og hjælper med support. Vores dygtige support team kan hjælpe jer, hvis et nedbrud sker og få jer hurtigt igang igen. Du kan regne med os, hvis uheldet er ude eller der er brug for support.

Det kan godt svare sig

Ønsker du at outsource en eller flere af jeres IT opgaver, så er vi klar til at hjælpe. Du kan spare penge på interne ressourcer, og få en bredere vifte af kompetancer ved at lægge opgaverne over hos os.

Kvalificeret mandskab

Alle vores folk får løbende den nyeste træning og certificering indenfor de forskellige områder, som vi dækker. Vi er hele tiden opdateret på de nyeste teknologier, hvilket kommer vores kunder tilgode.

De bedste produkter og services

Vi lægger ikke skjul på, at vi vil være de bedste, og derfor skal vores service og produkter også være det. Vi tilbyder derfor kun top produkter, som vi kan stå inde for. Vores kunder skal kun have det bedste.