Om os

OM OS

RAW IT er en IT virksomhed som favner bredt indenfor mange områder. RAW IT er mest kendt i hospitality branchen hvor virksomheden har mere end 200+ kunder i hele norden. Kerneforretningen har altid været IT-Drift men over de senere par år har virksomheden udvidet med flere produkter og services der gør at de nu kan leverer til mange andre brancher også.

RAW IT har eksisteret siden 2011 og har idag kunder i hele Norden samt i Schweiz, England, Holland m.fl.

 

HVORFOR VÆLGE OS

Vi er der ALTID

Vi er der 24/7 hele året rundt og hjælper med support. Vores dygtige support team kan hjælpe jer hvis et nedbrud sker og få jer hurtigt igang igen. Du kan regne med os hvis uheldet er ude eller der er brug for support.

Det kan godt svare sig

Ønsker du at outsource en eller flere af jeres it opgaver så er vi klar til at hjælpe. Du kan spare penge på interne ressourcer og få en bredere vifte af kompetancer ved at lægge opgaverne over hos os.

Kvalificeret mandskab

Alle vores folk får løbende den nyeste træning og certificering indenfor de forskellige områder som vi dækker. Vi er hele tiden opdateret på de nyeste teknologier som kommer vores kunder tilgode.

De bedste produkter og services

Vi lægger ikke skjul på at vi vil være de bedste og derfor skal vores service og produkter også være det. Vi tilbyder derfor kun top produkter som vi kan stå indenfor. Vores kunder skal kun have det bedste.

FAKTA

1 +
KUNDER

I hele norden

1
BØRSEN GAZELLER

Vi har modtaget siden vi startede virksomheden

1 %
OPPETID

Vores support er der altid og vores services er altid online og klar

Tilmeld nyhedsbrev

Få alle vores nyheder leveret direkte i din indbakke. Meld dig til her

RAW IT Aps

Telefon: +45 70 10 11 20

24-Timers support: +45 70 10 11 20

salgs email: salg@rawit.dk

support email: support@rawit.dk

SJÆLLAND - HQ

Slotsmarken 17

2970 Hørsholm

cvr. 33 96 43 66

JYLLAND

Mejlgade 27

8000 Århus