Øget produktivitet med den rette IT-infrastruktur

IT-infrastruktur-netværk

Covid-19 pandemien har tvunget virksomheder, på tværs af verdenen, til at tilpasse samt omstille sig til Cloud for at gøre det muligt at arbejde hjemmefra.
Hvad de fleste virksomheder ikke har gjort, er at tage et skridt tilbage, efter omstillingen, og set på om de ændringer, som er implementeret, er det mest optimale for deres virksomhed.

Er ændringerne tilpasset efter dit teams succes? Har den nye omstilling gjort det muligt for dem at arbejde i et trygt, sikkert og effektivt IT-miljø? Er din IT-infrastruktur bedre eller værre end før pandemien?

Når din IT-infrastruktur skal tilpasses efter de nye omstændigheder, kan det sammenlignes med at ommøblere dit hus, mens du stadig bor i det – hvis du ikke gør det på den bedst mulige måde, kan der stå ting i vejen, som kan give dig udfordringer i dagligdagen, og dermed gøre hverdagen mere besværlig og tidskrævende at komme igennem.

Din virksomhed er baseret på medarbejdere, der stoler på din teknologi til at kunne udføre deres arbejde effektivt.

IT-infrastruktur med et ringe set-up vil resultere i frustrerede medarbejdere, reducere effektiviteten samt produktiviteten, og det bliver omkostningsfuldt på den lange bane.

Ifølge et studie fortaget af IBM og Oxford, mener 70% af de spurgte virksomheder, at IT-infrastruktur hjælper med at optimere virksomheders præstation, og giver dem en konkurrencemæssig fordel.

Det er derfor nødvendigt, at du prioriter ressourcer til at udarbejde en IT-plan som, fokuserer på løsninger og forbedrer servicen for dine medarbejdere og kunder. 

En solid strategisk IT-plan, der først og fremmest, er rettet mod brugerens behov, samt er fleksibel nok til at opfylde nye behov i takt med, at virksomheden vækster.

Det giver et godt fundament for at danne et overblik over de nødvendige steps, der skal til for at optimere virksomheden og omkostningsfulde besparelser, som kan opnås.

Hvorfor er en professionel IT-infrastruktur vigtigt?
De fleste mindre virksomheder starter med en ”Gør-det-selv” IT-infrastruktur. De investerer i basic hardware såsom computere, et simpelt telefonsystem og en router med stærk internetdækning. Det leverer servicen og samarbejdet til medarbejderne, samt leverandører og kunder, hvilket typisk bliver fuldendt gennem Cloud applikationer, såsom Microsoft 365.

Men i takt med, at de mindre virksomheder vækster, bliver det klart, at ”Gør-det selv” 
IT-infrastrukturen ikke imødekommer virksomhedens behov. En professionel IT-infrastruktur derimod inkorporerer IT-sikkerhed, forbindelser, computer hastighed og general produktivitet.

Det er vigtigt at huske på, at mens din virksomhed vokser, øges din tilgængelighed overfor Cybertrusler også.

“63% af mindre og mellemstore virksomheder oplevede et databrud i 2019. Endnu mere bekymrende er det, at fra begyndelsen af pandemien har 22% af mindre virksomheder omstillet sig til hjemmearbejde uden en IT-sikkerhedsplan.”

Læs mere her, om hvad du kan gøre for at optimere IT-sikkerheden på hjemmekontoret.

Det er fundamentalt at din IT-infrastruktur er pålidelig og sikker, samtidigt skal den også være skalerbar til, når din virksomhed vækster samt, hvis hjemmearbejdet kommer i spil. 
Ved at migrer til Cloud har du mulighed for at skalere din kapacitet, alt efter behov. 

Investering i hardware, software, netværk services og det rette team til at administrere det hele, kan gøre den store forskel for virksomhedens resultater.  

Ved at takle den næste generations IT-udfordringer, bliver virksomheder derfor nødt til at involvere sig i IT-infrastruktur, og foretage de rette investeringer for virksomhedens fremtid.

RAW IT tilbyder rådgivning og opsætning til din virksomheds specifikke behov. Vi har mange års erfaring med IT- infrastruktur og IT-sikkerhed

Ved at gennemgå dine nuværende IT-løsninger, kan vi også se på hvilke IT-besparelser vi kan fortage for din virksomhed, her er ofte en del penge at hente.

Er du interesseret i at høre mere hvordan vi kan hjælpe dig? Så kontakt os uforpligtende i dag. 

DEL NYHEDEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bliv ringet op

Overvejer du at outsource din IT-drift? Så lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig
med en skræddersyet IT-løsning til dit behov.

RAW IT ApS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på nyheder, trends og rådgivning. 

Ⓒ 2018 RAW IT. All Rights Are Reserved.

DMCA.com Protection Status