Mode & Design

Mode & Design

SMARTE IT-LØSNINGER SOM ER VÆRDISKABENDE FOR MODEBRANCHEN

OUTSOURCE DELE ELLER HELE JERES IT-DRIFT
Vi kan hjælpe jer med at flytte hele jeres IT-drift op i skyen, så I nemt og enkelt kan kommunikere til jeres medarbejder uanset hvor I befinder jer.

IT-driften af modevirksomheder bør overlades til IT-kyndige, som med den rette erfaring kan bidrage til at sikre jeres data, simplificere jeres kommunikation mellem medarbejderne og implementerer
IT-løsninger i butikkerne.   

Vi implementerer smarte løsninger, som er værdiskabende for modebranchen. Det er systemer som altid er opdateret med den nyeste teknologi.

FÅ VINDUESSHOPPERNE TIL AT BLIVE BETALENDE KUNDER
Visual Merchandising spiller en vigtig rolle i at få kunderne ind i butikken og til at inspirere dem ved køb af tøj. Mange consumenter får inspiration fra en mannequin, et billede eller fra en butiskassistent som er iført styles fra den nyeste kollektion. Det medfører til salg og dermed øget omsætning.

Med RAW Signage infoskærme kan retailers vise hele eller dele af den nyeste kollektion. Det kan enten være med kampagne videoer eller billeder. Infoskærme tiltrækker opmærksomhed, da det lyser op og er i bevægelse. Med det cloudbaserede system, så kan I med ét klik fra hovedkontoret skifte indholdet på alle infoskærmene, som er eksponeret i de forskellig butikker. Det er et brugervenligt program, som er nem at navigere rundt i. 

FÅ MERE OPMÆRKSOMHED TIL JERES MODESHOW 
Infoskærme er et efterspurgt element til modeshows. Det øger oplevelsen af showet og giver en wow-effekt – både vip gæsterne som sidder front row og gæsterne på de bagerste rækker. Store skærme kan hjælpe med at vise forskellige vinkler og detaljer af tøjet. Det kræver kun at I får sat infoskærmene op og streamer showet live. En live-streaming af showet kan også bruges til marketing efterfølgende.  

OVERVÅGNING MED SIKKERHED OG MERE KUNDEINDSIGT
Med vores overvågningskameraer kan du optimere dit sikkerhedsystem, Udover sikkerhed, så har overvågningskameraet oceaner af muligheder, som kan give en bedre kunde indsigt, forbedre kundeservicen og øge salget.  

På baggrund af sikkerhed er det en nødvendighed at få implementeret et effektiv overvågningssystem i butikkerne. Den nyeste teknologi inden for overvågningskameraer kan facetracke personer, som er uønsket i butikken. Det gør at dine sikkerhedvagter kan være ekstra opmærksomme på de specifikke personer. I overvågningsvideoen kan du også søge på de besøgende, som f.eks har haft en rød bluse på i butikken og bruge det til at finde frem til mistænklige typer. 

Samtidig kan du få en bedre forståelse for hvem dine kunder er. Ved facetracking kan I få et estimaet af alder, køn, humør og brugerrejsen i butikken. Det kan I benytte til at optimere indretningen og dermed også salg. Vores overvågningskameraer har mange flere funktioner, som kan hjælpe jer med at indsamle brugbar data om jeres kunder. 

Vi kan hjælpe med at implementere og vedligeholde jeres: 
IT-driftNetværkWi-FiOffice 365RAW SignageKrypteret mails, RAW Backup, Overvågning, Betalingsterminal og DCC.

Vi står til rådighed med 24 timers it-support, 365 dage om året.

IT drift
IT drift
DTU IT-drift outsource
IT drift bygge anlæg
IT drift outsource din it
IT virksomhed

SERVICES

IT-drift

Overlad hele eller dele af din it-drift til RAW IT, og fokuser på jeres kernekompetencer.

Netværk

For at et netvæk skal kunne fungere rigtig, skal det være skruet rigtig sammen.

WIFI

Få mere ud af dit Wi-Fi med fuld internet dækning, Location analytics og Heat maps.

RAW signage

Gør det visuelt. Med inforskærme kan du optimerer den interne kommunikation og øge salget direkte i butikkerne.

OFFICE 365

Microsoft Office programmmer: Word, Excel og PowerPoint, samt en masse ekstra værktøjer,

sikkermail

Få krypteret jeres mails. Undgå at en tredjepart læser med eller phishing af din virksomhed.

RAW BACKUP

Få en fuld automatiseret online backup i skyen, og tilgå data uanset hvor du befinder dig.

Overvågning

Optimer sikkerheden i din virksomhed og få en bedre kunde indsigt.

Betalings-terminal

Betalingsterminaler som kan integreres med dit kasseapparat og tråløse terminaler.

DCC

Tjen 1 % per transaktion, hvis kunden vælger at betale i egen valuta.