Kunst & Kultur

Kunst & Kultur

Få en skræddersyet IT-løsning til din udstilling

EN SKRÆDDERSYET IT-LØSNING TIL DIN UDSTILLING
RAW IT rådgiver og installerer skræddersyet IT-løsninger, som er værdiskabende for kunst og kulturbranchen. Det rette IT-set up bør overlades til IT-kyndige, som med den rette erfaring kan bidrage til at sikre data, simplificere den digitale kommunikation og installere IT-løsninger til kunst- og museums udstillinger.

SIKKERHED
Når kunder kommer ind og skal se en kunstudstilling eller besøge et museum, er der ofte værdigenstande, som har en høj værdi, hvilket kræver et professionelt overvågningssystem. I overvågningskameraerne fra RAW IT er der indbygget AI teknologi, dette kan hurtigt registrere og alarmere dig om mistænkelig adfærd i lokalerne.

HEATMAP
Overvågningskameraerne giver dig en Heatmap oversigt, som viser, hvor der har været mest aktivitet og på hvilke tidspunkter. Det kan bruges til at optimere kunderejsen og til at vurdere, hvor meget bemanding, som behøves på diverse tidspunkter til sikkerhedsvagterne og billetsalg m.m. Det gør det nemmere for medarbejderne at lukke af, da de hurtigt kan tjekke om, der stadig er kunder på overvågningskameraerne.

IT-SIKKERHED TIL UDSTILLINGERNE
Det er vigtigt at sikre mailkorrespondancen om f.eks. transporten af værdifuld kunst eller historiegenstande, således at hackere ikke har mulighed for at følge med i, hvor genstanden befinder sig samt, hvordan den transporteres. Det er derfor vigtigt at få sikret dine mails med krypteret forbindelse, og ligeledes få sikret din data med et sikkert netværk og Wi-Fi.

CLOUDBASERET VIDEO INSTALLATIONER
Lav en videoinstallation enten i form af kunst eller historie. Faktisk er 80% af alle mennesker visuelt anlagt, hvilket vil sige, at de forstår, lærer og husker bedre i billeder og videoer. Det er derfor en god ide at gøre budskaber til en oplevelse, ved at bruge skærme, som installationer til at visualisere historie, kunst eller historie. RAW IT tilbyder alt lige fra mindre skærme til større LED skærme.

Indholdet på skærmen kan du skifte, hvorend du befinder dig, da det er en Cloudbaseret løsning, hvilket gør det nemmere for dig at variere udstillingen.

FOTOKUNST
Med RAW Signage kan du nemt udstille og skifte din fremvisning af fotokunst. Her kan du med fordel få installeret ”The Frame”, som du kan bruge til video- installation eller fotokunst. Skærmen har en funktion, der er specialudviklet til at få maleriet/billedet til at se autentisk ud som hvis der hænger et ægte maleri/billede. Du kan vælge mellem tre rammer, der alle har et minimalistisk og diskret design, som vil passe ind i alle indretninger.

Kontakt os og hør hvordan vi kan hjælpe dig med at installere og vedligeholde IT på dit galleri eller museum: IT-driftNetværkWi-FiOffice 365RAW SignageKrypteret mailsRAW Backup, og Overvågning.

Vi står til rådighed med 24 timers IT-support, 365 dage om året.

IT drift
IT drift
DTU IT-drift outsource
IT drift bygge anlæg
IT drift outsource din it
IT virksomhed

Services

Hosting

Få en hostingløsning med fysiske servere eller migrering til Cloud.

IT-Drift

Vi kan stå for din IT-drift, med 24 timers IT-support.

WIFI

Få fuld internetdækning, samt Location analytics og Heat maps.

NETVÆRK

Her kan du optimere produktiviteten, sikkerheden og skalerbarheden.

RAW BACKUP

Få automatiseret back-up, og gendan tabte filer på få sekunder.

SIKKER MAIL

Få krypteret mails og undgå phishing eller at en tredjepart læser med.

RAW SIGNAGE

Brug digital skiltning til informationer eller kampagner og skab mersalg.

Overvågning

Føl dig tryg og benyt dig af de mange AI funktioner.

Office 365

Få installeret Microsoft Office: Word, Excel, Teams, PowerPoint m.m.

Kortterminal

Få faste- og trådløse kortterminaler, som er nemt at integrere.

DCC

Tjen penge når udenlandske kunder betaler i egen valuta.