RAW IT søger en IT-support / Datatekniker elev

IT-supporter / Datatekniker elevplads

Jobbeskrivelse: 
Læser du til Datateknikker og brænder du for arbejde med IT-support? Så har vi den rigtige stilling til dig. Vi søger i øjeblikket en skarp Elev til RAW IT, der ønsker at bringe deres faglige viden i spil i praksis.

Som elev vil du blive en del af RAW IT, der tæller ca. 15 medarbejdere. RAW IT er en veletableret og ambitiøs virksomhed.

Diversiteten i vores kunder er stor og spænder bredt fra mindre private virksomheder til store projekter. Vi har en vision om at gøre en forskel for vores kunders forretning. Vi forventer, at du skal have lyst til det samme. – Uanset projektets og opgavens størrelse, kommer du som Elev i RAW IT til at gøre en mærkbar forskel.

Overordnede arbejdsopgaver
Som Elev vil du indgå i vores team og indgå på lige fod med andre medarbejdere i teamet. Du vil blive bekendt med Active Directory, Cisco Meraki, Veeam backup, Bruger support samt Computer installationer.  Herudover kan opgaver omhandle vedligeholdelse af dokumentation, rapportering, drift mv.

Om vores nye kollega
Vi forestiller os, at du som person har mod på at lære nyt og ønsker en elevplads, hvor du kan bringe din faglig viden i spil og samtidig blive udfordret. For at opnå succesrollen, er det afgørende, at du er ambitiøs, formår at arbejde selvstændigt og er analytisk anlagt. 

Vi forestiller os, at du:

  • Læser til IT Supporter / Datateknikker.
  • Er en ambitiøs studerende der er ivrig efter at lære nyt.
  • Erfaring med Active Directory, Cisco Meraki, Veeam backup, Brugersupport, Computerinstallationer enten er en fordel, men ikke et krav.

Din baggrund, kvalifikationer og interesser er vigtige for os. Dermed kan vi sikre dig den bedste elevtid. 

Vi tror på, at ansvar udvikler. Det er ikke en tilfældighed, at du fra starten af din elevperiode i RAW IT får tildelt et stort ansvar. Vi kan nemlig tydeligt se, at når vi stoler på vores medarbejdere fra dag et, så vokser de med opgaven og udvikler sig personligt og fagligt på rekordtid. Vi har præcis samme tilgang til vores elever, men du vil aldrig være overladt til dig selv og altid have dit team og din Manager i ryggen.

I RAW IT har vi et stærkt sammenhold. Fællesskabet, du bliver en del af, sikrer, at vi kan levere de bedste løsninger. Vi tror nemlig på, at vi præsterer bedst, når vi kender hinanden og har det sjovt sammen. Derfor prioriterer vi sociale arrangementer højt i virksomheden.

Lyder det som noget for dig, kan du søge stillingen via e-mail job@rawit.dk

Har du ikke fået svar på alle dine spørgsmål, så er du velkommen til at skrive til arj@rawit.dk

Alle kvalificerede kandidater opfordres til at ansøge uanset køn, alder, religion eller etnisk tilhørsforhold

DEL NYHEDEN

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on email

Bliv ringet op

Overvejer du at outsource din IT-drift? Så lad os tage en snak om hvordan vi kan hjælpe dig
med en skræddersyet IT-løsning til dit behov.

RAW IT ApS

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbrev og bliv opdateret på nyheder, trends og rådgivning. 

Ⓒ 2018 RAW IT. All Rights Are Reserved.

DMCA.com Protection Status